Platforma DA este o echipă de măscărici

“Platforma DA este o echipă de măscărici”. Acesta este gandul meu dupa ce am cautat sa aflu mai multe informatii despre Mare Miscare a Topilor, rusilor si Filatilor.

Spun ca ei sunt niste mascarici, deoarece nu exista macar o pagina in mediul online de unde sa afli cine sunt liderii Circului, ce revendica ei si unde vor sa ajunga. In schimb, daca navighezi pe net, poti sa gasesti franturi scrise de unii din cei care au iesit pana acum in evidenta, insa poti vedea informatii absolut contradictorii: ca Miscarea se va transforma in Partid, promovandu-se deja prescurtarea “PCDA”; de la alti “membri” afli ca Platforma este o miscare a societatii si nici pe departe nu se vrea sa ajunga un partid.

Cautand mai departe, am gasit pe internet un site web cu revendicarile protestului esuat din februarie. Atunci au citit o declaratie in PMAN si au plecat acasa exact cum au venit.

Chişinău, 24 februarie 2015

Grupul de iniţiativă al PLATFORMEI CIVICE DEMNITATE ȘI ADEVĂR (DA)

Semnatari: Oazu Nantoi, Igor Boțan, Valentin Dolganiuc, Stanislav Pavlovschi, Mihai Manole, Angela Aramă, Dinu Plîngău, Olesea Stamate, Mariana Kalughin, Cornelia Cozonac, Alexandru Cozer, Vasile Zgardan, Vasile Năstase, Andrei Năstase.

Am tot cautat sa vad daca din aceasta lista au mai ramas cineva in Miscarea Topilor, rusilor si Filatilor. Se pare ca randurile s-au cam rarit si au ramas doar cei care ling bine portofelul celor doi hoti exilati in Germania si nu numai.

Oazu este acum cu Iurie Leanca si nu mai poate striga “Intoarceti miardul si aeroportul”, iar Dna Cornelia Cozonac a disparut din vizor cand si-a dat seama ca organizatia aceasta a Nastasilor se transforma in una care urmeaza sa atenteze la puterea constitutionala.

Au ramas in randul mascaricilor acei oameni care zilnic stau calare pe JurnalTV si debiteaza impotriva unui singur om. Numai acel politician este dusmanul lor si al Moldovei, in rest nu mai exista vinovati de situatia din tara. Nu o sa auziti de la ei ca Filat si rudele sale au furat BEM, Aeroportul, banii pentru subventii. O sa auziti ca doar Plahotniuc este hotul tarii, chiar daca anchetele de pana acum au aratat la cine este faimosul miliardul.

Navigand pe internet, am gasit si afisul Platformei DA.

image

Este un afis despre nimic, alcatuit de niste prosti. Se cheama poporul la proteste, dar nu se stie impotriva cui vor striga.

Cine sunt “Ei” si cine sunt “Noi”?

Nastasii si Topii nu spun direct impotriva cui se va striga in PMAN, desi se stie ca ei au o misiune de indeplinit.

Fiecare cu misiune lui, iar poporul prostit ca de fiecare data.

La protestul DA “Ei” sunt cei care au calcat pe coada Topilor si intereselor Rusiei, iar “Noi” sunt tot acei care vor beneficia direct in urma Marii Adunari. Daca sa fim mai exacti, acei Noi sunt Topii, Dodon, rusii si alte structuri teroriste din Moldova. Sa nu credeti ca ei vor sa faca ceva pentru voi. O sa va achite cate 100 de lei, apoi o sa-si bage picioarel in fiecare, asa cum a facut si Iurie Rosca, tot cu ajutorul acestor mascarici. Au fost exact ei, tot in mod organizat si tot prostind poporul.

Dragi mascarici, mergeti mai bine sa lucrari la tara, sa gramaditi paie, ori altceva. Nu va mai masturbati in fata camerelor de filmat si nu cautati sa-i indreptatiti pe Topi, rusi… Filati, pentru ca toti sunt niste hoti, iar voi sunteti slugile lor proaste si docile.

Distribuie acest articol