Surse din PPDA: Andrei Nastase a spart oalele de capul lui Alexandru Machedon după publicarea sondajului

Alexandru Machedon, omul de incredere si responsabil de campania lui Andrei Nastase, a publicat pe Facebook un sondaj intern despre sansele candidatilor incrisi in cursa pentru Chisinau, bucurandu-se in acelasi timp ca Andrei Nastase este tocmai pe locul trei si nu intra in turul doi. Mai tarziu, dupa ce a primit-o direct in frunte, seful StarNet a retras postarea cu sondajul si nu a mai scris nimic despre acesta.

Potrivit surselor mele din SC “Platforma DA” SRL, publicarea sondajului pe Facebook a dat foc la paiele din sediul formatiunii, iar Andrei Nastase a stricat oalele de capul sefului sau de campanie, acesta fiind si “finantator”.

Astfel, Prostul Satului i-ar fi reprosat lui Machedon ca a transmis electoratului despre cat de slab este in aceasta campanie, precum si a stricat jocul post-alegeri, atunci cand se castiga cel mai bine din punct de vedere politic daca strigi cat de tin plamanii ca alegerile au fost fraudate.

Intelegand gravitatea problemei si afisand pe fata o scuza ca este la prima campanie serioasa si nu prea are experienta, Machedon si-a aplecat capul in telefon si a scos postarea rusinoasa, iar Andrei Nastase isi potolea flacarile ce-i ieseau pe nari.

Ehhh… asta se intampla atunci cand niste netrebnici se apuca sa gestioneze o campanie electorala destul de serioasa.

Sau poate Machedon este omul lui Plahotniuc in PPDA si i-a tras-o lui Nastase in mod intentionat?

Distribuie acest articol