Șefa partenerilor Maiei Sandu, încătușată pentru mită

Ieri seara la 19:00, ora României, șefa partenerilor Maiei Sandu a fost încătușată pentru luare de mită.

Da, în imaginea de mai sus este Elena Udrea, fostă ministru al Turismului și Dezvoltării din Romania, tot ea candidată și la funcția de Președinte al țării.

Udrea a fost și cap de listă la alegerile din 2014, iar în spatele ei se afișau mândri și actualii parteneri ai Maiei Sandu: Siegfried Mureșan și Cristian Preda.

Prin urmare, după cum relatează și presa românească, Mureșan și Preda au ajuns europarlamentari fiind conduși de o coruptă, iar campaniile lor electorale au fost achitate din mită și din alte surse ilegale.

Astfel, deși Mureșan și Preda nu încetează să o facă pe virginii și incoruptibilii, la situația de azi este cert faptul că stratul de sub picioarele lor este unul suficient de murdar. Totuși, acești doi măscărici au obrazul gros.

Pe de altă parte, aici la Chișinău nu e bine nici în barca Maiei Sandu. Chiar astăzi un grup de tineri democrați i-au amintiti peledemistei că și ea a fost la putere și a ajuns ministru & deputată pe banii mulși ilegal de Vlad Filat din instituțiile de stat și de la BEM.

În contextul de mai sus, vedem că Maia Sandu are o listă interesantă de susținători – aproape toți sunt implicați în diferite scheme de corupție, trafic de influență, dar și cu legături strânse cu serviciile rusești. Cu toate acestea, Maia este considerată virgina și sfânta politicului moldova, o salvatoare în locul lui Filat.

Distribuie acest articol