Secretul celor 950 de lei/lună ai Maiei Sandu: fără nunți, cununii și cumătrii

Inca la inceputul lunii ianuarie curent presa dadea stiri pe banda rulanta despre cei 950 lei castigati lunar de Maia Sandu, bani care i-au permis sa se intretina lunar in 2018, desi la oras cu asa bani nu poti acoperi nici serviciile comunale, pe cand ea are masina, casa, partid, mai zboara cu avionul la Bucuresti si in alte destinatii europene (spre Doha ea nu a achitat, a achitat Sor).

Iata ca, dupa aproape doua saptamani de intrebari si framantari despre cum reuseste Maia sa traiasca cu doar 50€ pe luna, avand de intretinut o masina si apartamentul, pe internet a ajuns si o declaratie facuta de candidata somerilor ACUM cativa ani in urma.

Potrivit inregistrarii audio, Maia Sandu, ocupand accidental functia de ministru al Educatiei, a raspuns la intrebarea unei directoare de gradinita din Magdacesti, Criuleni. Atunci “oficiala” le-a zis celor prezenti la intrunire sa nu-si mai cheltuie banii pe intretinerea copiilor la facultati si nici pe nunti sau cumatrii. Mai mult, Maia Sandu a indemnat parintii sa-si trimita odraslele la lucru si nu la invatat.

Astfel, Maia Sandu le-a zis celor din sala ca 900 lei pe luna sunt suficienti pentru un om, iar pentru a avea o viata asigurata trebuie sa-si abandoneze odraslele si sa nu-i mai sustina financiar. In fine, Maia Sandu le-a taiat-o angajatilor din gradinite verde in ochi, motivandu-si asa refuzul de majorare a salariilor pentru personalul tehnic si educatori.

Imaginea de mai sus e raspunsul Maiei pentru personalul angajat in gradinite si scoli.

Deci, luand declaratia de avere a Maiei Sandu, situatia ei, dar si raspunsul dat sefilor de gradinite, ajungem si la raspunsul de ce Maia nu si-a organizat pana acum o nunta, cununia si vreo cumatrie. Toata problema a fost in economisirea banilor, pe cand altii spuneau ca ar fi o defectiune umanoida de alta natura.

P.S.: acum e mai greu sa gasesti loc la masa de sarbatoare cu 900 lei/perechea. La asa pret poti gasi doar fara bautura, fara apa minerala, si cu un decor mai prost.

Distribuie acest articol