RUȘINOS // Andrei Nastase a fost izgonit de un preot de la masa invitaților speciali

Prostul Satului nu încetează să se bage ca musca în fundul calului. Ultima ispravă este participarea lui la un eveniment organizat la Iași, acolo unde șeful PPDA s-a așezat nepoftit la o masă pentru invitații speciali.

Potrivit informațiilor parvenite la mine, un preot s-a apropiat de Andrei Nastase și l-a întrebat pe ultimul ce caută acolo și i-a zis în același timp că nu are ce căuta la masa invitaților deoarece nu a fost invitat. Mai mult, Prostul Satului a fost luat de brațe și i s-a arătat calea pe unde trebuie să plece din locul care nu i-a fost predestinat. Toate acestea s-au întâmplat sub ochii invitaților, iar umilința publică neintenționată i-a fost asigurată din plin.

Rușinat de întâmplarea dată, Andrei Nastase a publicat pe Facebook doar fotografii din holul sălii unde a avut loc evenimentul. În foto apar un preot, o doamnă și un senator român, membru PNL.

Cu părere de rău, presa afiliată PPDA-lui nu a dat nimic despre îndrăzneala neobrăzată a lui Andrei Nastase, alegând să hrănească publicul și cititorii online cu jumătăți de adevăr. Dovada este aici: FOTO: Andrei Năstase a efectuat o vizită la Iaşi

Dacă e Prostul Satului… atunci așa o să rămână până când o să moară. Multă sănătate nașului de botez, Sergiu Mocanu, care i-a găsit un nume potrivit și unicat.

Distribuie acest articol