P.Șor denunță planul #PAScuDA

Urmare a promovarii si propagarii active a violentei in randurile mebrilor diasporei moldovenesti din Italia, cei din Partidul Sor anunta ca vor impiedica #PAScuDA sa-i foloseasca pe oamenii si sa-i invrajbeasca in scopuri strict politice.

Potrivit conducerii P.Șor, #PAScuDA pregateste opinia publica, dar si electoratul, pentru un razboi civil, care se planuieste sa fie starnit daca “pro-europenii” vor pierde alegerile din februarie 2019. In acest sens, pentru un contingent mai mare de oameni pusi pe fapte rele, Andrei Nastase si Maia Sandu sustin orice initiativa violenta impotriva opozantilor politici.

Dupa cum opineaza cei din P.Șor, la sfarsitul lunii februarie am putea avea un nou “7 aprilie”, de gerar.

Poate nu ar fi adevarat ce spun oamenii edilului de Orhei, dar membrii gruparilor care stau in spatele Maiei Sandu si a lui Andrei Nastase spun totul, mai ales numele Natalia Morari.

In fine, P.Șor spune ca va anula concertele anuntate in Italia, iar toate acestea se fac pentru a nu mai permite #PAScuDA sa mai organizeze noi proteste care sa duca la divizarea si indobitoricea diasporei si pregatirea oamenilor pentru un “razboi civil”.

Mai multe detalii la subiect pot fi citite pe siteul formatiunii.

Apropo, presa “libera si independenta”, majoritatea mayasa, acea presa finantata de americani si ue pentru a realiza libera exprimare si pluralismul de opinie a luat ceva in gura la acest subiect, iar sursele care si-au permis sa publice cate ceva au facut-o cat mai negativ posibil.

Distribuie acest articol