Nataliei Morari nu-i place să se spună și adevărul în emisiunea ei: “Închid microfonul sau închei emisiunea”

Ieri Natalia Morari a făcut “păcatul” și a invitat la emisiune un reprezentant al puterii, însă pe urmă i-a părut rău și chiar și-a cerut scuze de la spectatori că a fost nevoită să-i pună să asculte și o altă opinie – adevărul.

Invitatul special a fost Ion Harghel, vice-președintele tineretului democrat.

Al doilea invitat a fost Pasha Parfeni, cântărețul afiliat #PAScuDA.

Tema emisiunii a fost despre protestul de ieri al celor din #PAScuDA și a Tineretului Democrat, însă lista subiectelor a fost extinsă pe parcurs, lucru care nu i-a plăcut proprietarei tv8.

Astfel, în cadrul emisiunii de ieri, Harghel a prezentet mai multe fotografii și probe care demonstrează că Morari și invitații ei “neafiliați politic” manipulează zilnic. Mai mult, fiind atins și subiectul despre “căutarea miliardului”, Morari s-a aprins atunci când Harghel a întrebat-o dacă i-a întrebat pe cei din familia Lucinschi și pe Șor despre banii jefuiți din sistemul bancar. La fel, Morari s-a fâsticit și când a fost întrebată dacă a fost acasă la Șor (va urma).

Fiind deconspirată în direct că nu vrea să se afle și adevărul în emisiunea ei, Morari a țipat tot timpul că inchide emisiunea sau taie microfonul lui Harghel, ca să-i închidă gura omului care prezenta și o altă opinie.

Mai pe scurt, vorba lui Cheianu, deși Morari a dorit să facă o nouă emisiune propagandistică și a încercat să închidă gura lui Harghel, până la urmă nu a putut decât să se victimizeze.

Iată așa jurnalism independent 🙂

Distribuie acest articol