Munteanu de la IDIS Viitorul are ochii legați și boala părtinitorului?

Ieri ProTV Chișinău a avut doi invitați la emisiunea Lorenei Bogza. Un invitat – Cebotari de la PDM, iar celălalt a fost actualul mayaș & fostul liberal Igor Munteanu.

În timpul dezbaterilor televizate înPROfunzime s-a ajuns și la tema despre prezența minorilor și presupusa agresare a jurnaliștilor la protestele PDM, subiecte criticate de ong-urile obscure de media și de IDIS Viitorul.

Drept răspuns, Cebotari a început să-l întrebe pe Munteanu de ce nu vede minori și la protestele organizate de Maia Sandu și Andrei Nastase, precum și de ce nu a reacționat atunci când alți jurnaliști, care nu fac parte din casta mayașă, au fost agresați sau chiar interziși la măsurile “opoziției”. La întrebările reprezentantului PDM, Munteanu a răspuns că nu a văzut așa ceva.

Drept reacție, Cebotari i-a promis lui Munteanu câteva link-uri la articole cu probe despre cum minorii sunt utilizați la manifestațiile “opoziției” și despre cum unii jurnaliști au parte de îmbrânceli și injurii din partea /pas/ și ppda.

După cum a promis, Cebotari a adunat un video, care a fost publicat și așteaptă să fie vizionat inclusiv de catre reprezentantul IDIS Viitorul, care a spus că nu a vazut nimic din cele invocate.

Materialul video poate fi urmărit aici –> fb.com

Astfel, prin materialul video publicat de Cebotari, se demonstrează că unele asociații manipulează grosolan în privința PDM, dar iau apă în gură sau altcva referitor la /pas/ și ppda. Totodata, se demonstrează că Igor Munteanu are ochii legați și boala părtinitorului. Or, așa cum s-a observat deja, Munteanu și organizația lui nu încetează să o promoveze pe Maia Sandu. Mai mult, deși ar trebui să fie un expert nepărtinitor, iar Viitorul o asociație echidistantă, sunt probe care demonstrează contrariul, iar Munteanu a fost văzut LIVE și la sediul ACUM (Andrei cu Maia) și la protestele prostești ale “opoziției”.

Urmare a celor expuse, la situația de astăzi pot susține că Munteanu și Viitorul au o reputație reproșabilă, realitate la care trebuie să atragă atenție și donatorii externi atunci când decid să vireze milioane de euro și dolari pentru niște expertize făcute la emoție și părtinitor.

In fina, i-aș recomanda lui Munteanu să-și trateze neuronii de politică mayașa, iar ochii să mai spele și cu puțină realitate.

Distribuie acest articol