Matematica electorală pentru #PAScuDA nu este 7+6=13%, dar 7+6=6,5%

Azi IMAS a publicat un sondaj de opinie despre intenția cetățenilor cu drept de vot din Republica Moldova.

Potrivit sondajului, intenția de vot pentru formațiunea lui Andrei Nastase este de 7,1%, iar pentru pas-ul șchiopătat al Maiei Sandu – de doar 6,4%, ambele formațiuni fiind în cădere liberă și pasibile să fie date în căutare generală la următoarele cercetări sociologice sau chiar și în rezultatele viitoarelor alegeri parlamentare.

Având cifrele publicate de IMAS, care sunt reale și furnizate de o instituție absolut credibilă, cei din #PAScuDa trebuie să înțeleagă, că matematica electorală pentru ei nu este 7+6=13%, dar mai degrabă 7+6=6,5% sau chiar poate și mai puțin.

La fel, cei din #PAScuDA trebuie să fie atenți și la felul cum dau de podele cu Moldova și cu cetățenii țării pe holurile instituțiilor europene. Or, UE este pe cale să emită o decizie prin care să arate din deget Guvernului de la Chișinău, iar toată ”pacazuha” electorală este doar în baza informațiilor denigratoare furnizate de la Chișinău și exclusiv de către politicienii care au protestat cot la cot cu Igor Dodon și l-au făcut pe ultimul președinte de țară.

În aceste condiții, pentru a nu dispărea cu totul din sondaje și pentru a nu se mai victimiza aiurea de fiecare dată, cei din #PAScuDA ar trebui să înțeleagă, că este momentul să se apuce de lucruri adevărate și nu de treaba din pantaloni, pentru că într-o bună zi o să-și rupă tot ce le-a mai rămas acolo și nu vor mai avea de ce să se mai țină în fața electoratului. Mai mult, ar trebui să renunțe la apucăturile extremiste, deoarece oamenii sunt deja sătui de scandaluri și de vorbe prostești despre lucruri improbabile. E simplu.

Distribuie acest articol