Inga Grigoriu manipulează electoratul și anunță pe această cale eșecul lui Andrei Nastase?

”Undeva la Dumbrava se află mii de buletine de vot cu ștampila ”Votat” aplicată la candidata lui Plahotniuc – Silvia Radu. Ei pregătesc marea fraudă!” – a scris pe facebook platformista Inga Grigoriu.

Grigoriu este o minciunoasă și o manipulatoare din următoarele motive:

  1. formularul buletinului de vot încă nu a fost aprobat;
  2. nici nu se știe pe ce poziție o să fie Silvia Radu. Aici trebuie de luat în calcul și excluderea candidatei P.ȘOR;
  3. tipărirea buletinelor ar putea fi tocmai pe parcursul zilei de joi.

Cu părere de rău, pentru a manipula și mai mult electoratul chișinăuean, subiectul lansat de Grigoriu a fost leorbăit inclusiv la Jurnal TV, iar tema a fost susținută de Chiril Moțpan.

Eu am scris despre „fraude” încă la sfîrșitul unii aprilie, și anume atunci când Andrei Nastase s-a certat cu Machedon și a urlat la acesta din cauza publicării sondajului care demonstra că Andrei Nastase este perdant din start. Vedeți aici.

Totuși, dacă este să ne gândim la procesul de vot și de supraveghere, atunci chiar este greu de înțeles cum „mii de buletine” ar putea ajunge în urne. Or în secțiile de votare sunt de fiecare dată numeroși observatori de partid, de la ong-uri și delegați internaționali, care stau cu ochii pe urne și participă la finalîn procesul de numărare a buletinelor de vot. Păi, cum sub zeci de ochi poți să falsifici alegerile și să arunci în urne buletinele văzute undeva la Dumbrava?

Apropo, proștii care o urmăresc pe Grigoriu ar trebui să o întrebe în primul rând dacă ea a anunțat consiliul electoral, organele de poliție sau procuratura. Din câte știu eu, iar informația poate fi verificată, nu există așa sesizări din partea Ingăi și nici din numele lui Andrei Nastase. De ce? Răspunsul este simplu și ne spune că totul este o minciună!

În continuarea gândului din aprilie, și în acest caz se anunță eșecul lui Andrei Nastase. Ei nu vor să ne spună după 20 mai că finul Țopilor nu are susținere în capitală și nici în țară.

Situația jenantă pentru Nastase mă duce cu privire la o nouă siglă de campanie, propusă de un internaut care stă bine cu simțul umorului:

 

Distribuie acest articol