Igor Munteanu, candidatul ACUM cu averea diminuată intenționat: Toyota nouă cu doar 4 mii de €

Igor Munteanu, candidatul ACUM la functia de deputat in Parlamentul RM a declarat in actele oficiale prezentate CEC-lui ca detine o Toyota Venza fabricata in 2010, procurata de el in acelasi an, masina fiind luata din salonul Toyota de la Botanica.

Potrivit declaratiei, Munteanu ar fi dat pe aceasta masina doar 70000 lei, echivalentul a 4450€ la cursul din august 2010.

Dupa cum arata siteurile de specialitate, o masina rulata Toyota Venza 2010 coasta in prezent nu mai putin de 10000€, adica vreo 200000 lei.

Deci, daca acum o asa masina, la mana a doua, costa de aproape 4 ori mai mult decat o masina noua din salon, intelegem ca Munteanu intentionat a diminuat pretul masinii si a indicat un pret care se incadra atunci in limita veniturilor sale.

De ce Munteanu a ascuns pretul real al masinii?

Acest individ, trecut ACUM prin filtrul PAS, era in 2010 un mare liberal si prieten cu Mihail Fiodci Ghimpu, iar la propunea politica a PL, oficial propunerea fiind de la Ministerul de Externe, Igor Munteanu a fost numit Ambasador in SUA (H.G. Nr.703 din 06.08.10)

Prin urmare, pentru a se incadra in veniturile sale de Ambasador, numit recent, Munteanu a musamalizat pretul masinii si a indicat un pret mizer si ireal, mintind astfel organele de stat si opinia publica in privinta veniturilor si averii sale.

Fapta lui Munteanu este o dovada ca el nu este integru, iar filtrul PAScuDA a fost doar o farsa.

Eu sper ca jurnalistii adevarati vor merge la Salonul Toyota si vor afla cat a costat de fapt aceasta masina, precum si o sa-l intrebe pe Munteanu de ce a indicat un pret atat de mizer. Desi…

Distribuie acest articol