FOTO // Prostul Satului și PR-ul ieftin

Priviți imaginea de mai jos:

Apoi fiți atenți și la aceste imagini: 

Citiți și asta: Andrei Năstase, “săracul” putred de bogat: ZECE CASE, un apartament, 11 terenuri și două mașini de lux

Așadar, azi dimineață Andrei Nastase a fost zărit „întâmplător” în troleibuz. La fel de întâmplător au ajuns și fotografiile direct în redacția Tribuna.md (vezi aici), cu mențiunea că au fost expediate de un cititor fidel. Evident, ieșirea Prostului este un truc electoral. Acest truc este uzat, ieftin și deja de prost-gust, iar autorul, adică „specialistul” care s-a gândit la asta, trebuie să fie medaliat și distins cu titlul de cel mai prost PR-ist.

De ce ieșirea lui Nastase este una ieftină? Se știe doar că liderul PPDA este putred de bogat în urma ”mahinațiilor” puse în aplicare împreună cu Țopi, Vlad Filat, clanul Lucinschi, Platon și alții. Se mai știe despre proprietățile sale din Germania, casa din orășelul Codru, precum și toți au văzut în ce mașini își plimbă fundul umed la întâlnirile cu electoratul. Deci, fiind de fapt un împătimit al confortului, Andrei Nastase nu are cum arăta oamenilor că și el este unul dintre ei – un pasager obișnuit al unui troleibuz din capitală. Or, ce poți să demonstrezi urcând în transportul public, iar din urmă să-ți vină șoferul cu mașina de câteva zeci de mii de euro? Așa poți demonstra doar că ești prost și dus cu pluta după putere. Atât și nimic mai mult.

Eu sper că peste câteva zile nu-l vom vedea pe Andrei Nastase surprins cum iese dintrun cămin locativ. Omul are casă, deci nu trebuie să se prostească și în continuare. 

 

Distribuie acest articol