Dupa Chirtoacă, acum e rândul lui Munteanu să distrugă totul “până la capăt”, apoi și Aeroportul?!

Dupa ce Dorin Chirtoaca a fost in cautarea adevarului istoric termen de aproape trei mandate, acum PL inainteaza cu un nou candidat, nu mai breaz, care se infoaie in pene si promite lucruri greu sau chiar imposibil de realizat. Printre promisiunile ireale este si dobandirea dreptului de proprietate asupra Aeroportului International Chisinau, aflat in prezent in posesia companiei Avia Invest dupa un concurs investitional de milioane.

Eu inteleg destul de bine ca Primaria nu are nimic cu Aeroportul si nici nu sunt premise juridice in acest sens, dar observ o manipulare crasa a electoratului burdusit cu informatii false despre vestita concesiune. Astfel, manipuland inclusiv prin programul electoral, precum si mizand in mare parte pe electoratul prostit cu televizorul si cu presa scrisa, Munteanu vrea sa obtina voturi bolnave si sa devina primar general de Chisinau. Evident, mandatul lui va fi la fel de bolnav politic.

O alta surpriza din programul lui Munteanu sunt magazinele sociale. Oare unde am mai vazut asa ceva? 🧐 La Partidul Sor, nu?! 😂 Da! Sor a lansat cele mai multe magazine si farmacii sociale in toata tara, inclusiv in orasul gestionat anterior de Dorin Chirtoaca, colegul lui Munteanu. Deci Sor e rau si a facut “numai lucruri rele”, dar realizarile partidului condus de acesta sunt excelente de introdus si in programul candidatului liberal?! Haha!

Inca o boacana marca Valeriu Munteanu este scoaterea caii ferate din Chisinau. Tanarul jurist de la Floreni spune ca nu exista asa ceva in orasele mari europene, cum ar fi Paris, Londra si Roma:

Eu nu stiu cum este in Paris si Londra, ca nu am fost, dar am avut ocazia sa calatoresc putin cu trenul prin Italia, iar statia centrala, numita Termini, este chiar in centrul orasului Roma. Mai mult, Termini este chiar in zona Centrului istoric! Vedeti mai jos, ca toate caile ferate (FL) duc la Roma:

Interesant si belicos candidat mai are PL-ul. De fapt, candidatul nou este tot asa cum a fost si primarul vechi. Ceva bun de la el nu trebuie sa asteptam, iar viitoarele realizari pot fi vazute deja in tot ce a facut Dorin Chirtoaca in mandatele sale: constructii neautorizate sau autorizate cu mita, drumuri stricate, coruptie in Primarie pe verticala si orizontala, interese de partid pe fiecare metru patrat, contracte cu dedicatie, angajarea membrilor de partid in functii cheie, reparatia sediului PL din banii municipali, precum si semnarea unui contract pe banuti pentru locatiunea actualului sediu de partid. Munteanu nu va face nimic mai mult. Din contra, el va continua ce a inceput Chirtoaca, asa cum unul din sloganele lor spunea ca ei merg pana la capat si sunt mereu in cautarea adevarului istoric!

Of, PL… Of, Mihail Fiodci!

Distribuie acest articol