După Andrei și Maia, acum și Renato este promovat de Epoch Times România-Moldova

La sfârșitul lunii noiembrie am scris două articole despre cum Epoch Times România-Moldova îi promovează la greu „liderii politici” Maia Sandu și Andrei Nastase:

Astăzi, din păcate, pe siteul http://epochtimes.ro/ a apărut și o știre de promovare a intereselor lui Renato Usatîi, care este un personaj dubios în politica moldovenească, având în spate un cazier judiciar încărcat, iar acum este dat în căutare internaționale inclusiv pentru alte fapte criminale (omor la comandă – vezi pe stirileprotv.ro – Politician moldovean, urmarit international pentru ca ar fi comandat un asasinat in Londra. Ucigasul e inchis in Romania).

Iată articolul publicat pe http://epochtimes.ro/ la comanda lui Renato Usatîi: Renato Usatîi: În România vor să amnistieze hoţii din PSD, iar în Moldova din PDM.

Cu părere de rău, după cum am scris și în articolele anterioare, Andrei Nastase a reușit să-l includă în fluxul de știri al http://epochtimes.ro/ inclusiv pe Renato Usatîi, ultimul fiind partenerul de proteste al Maiei Sandu, Igor Dodon și tot așa mai departe. La fel, ”liderul” Partidului Nostru este protejatul Serviciilor ruse, dar și al unor grupări criminale din Moldova și Rusia. Totodată, Renato Usatîi este finanțatorul unor „activiști civici” din Moldova, însă la domiciliile cărora au fost găsite adevărate arsenale de război (vezi pe stirileprotv.ro – Scenariu de razboi la Chisinau: gruparea Antifa e acuzata ca intentiona sa preia controlul tarii prin violenta dupa alegeri).

Despre trecutul criminal al Renato Usatîi pot fi găsite articole întregi pe Google și pe unele bloguri, inclusiv sunt publicate și mai multe documente. Pe youtube, de exemplu, este o înregistrare video din anii când ”liderul politic” și-a îmbrăcat deja haina de interlop (vezi și pe canal3.md – Renato Usatîi a recunoscut că a fost anchetat de poliţişti în anul 1998).

Cu părere de rău, deși am atenționat Epoch Times România despre cum redacția de la Chișinău face partizanat politic în favoarea prăpădiților politici Andrei Nastase și Maia Sandu, astăzi ei nu au reacționat nici în privința știrii despre Renato Usatîi.

Declarația lui Renato, publicată integral pe Epoch Times România, reconfirmă faptul că aceasta redacție are un interes aparte, iar susținerea acordată „opoziției” de la Chișinău nu este nimic altceva decât un ”ajutor” reciproc. Respectiv Epoch Times România susține râsurile politice de la Chișinău, iar promovații urmează să realizeze cerințele unei grupări care solicită de mai mulți ani condamnarea unor acțiuni a autorităților chineze. Despre aceasta puteți citi în articolul EXCLUSIV // Maia și Nastase sunt susținuți, din interes, de unii ce folosesc svastica nazistă.

După cum puteți vedea, Maia Sandu, Andrei Nastase și Renato Usatîi sunt promovați în grup, fapt ce demonstrează că toți trei fac aceleași jocuri de interese, coordonate inclusiv de către Serviciile ruse. Excelent! Bravo!

Apropo, articolul de pe epochtimes.ro este promovat pe Facebook de către Renato Usatîi. Balabol a băgat și $ pentru publicitatea prostiilor publicate de către siteul din România. Iată dovada:

 

Distribuie acest articol