Dacă eram azi în plină campanie electorală, Maia Sandu ar fi mers să voteze NU la referendumul românilor

Deși în fiecare an ne tot zice cât de mult iubește și susține comunitatea minorităților sexuale, Maia Sandu îndeamnă acum la boicot și susține că referendumul pentru “familie” din România este “o problemă inventată”:

Totuși, indiferent dacă subiectul este inventat sau nu, eu m-am așteptat să o văd pe Maia Sandu la secția de vot, iar după această să ne spună că fiecare este liber să aleagă cu cine se culcă în pat și cu cine vrea să-și facă o familie.

Însă, deoarece redrendumul nu-i aduce puncte electorale și nu o interesează direct, Maia Sandu o face pe indiferenta, în loc să meargă la referendum și să acorde un vot “Nu” întru susținerea prietenilor ei din comunitatea LGBT, respectiv să promoveze valorile europene și egalitatea în drepturi indiferent de orientarea sexuală.

Dar, cu siguranță Maia ar fi avut o altă opinie dacă eram acum în plină campanie electorală pentru parlamentare. Doar se știe ca ea este o oportunistă și caută voturi de oriunde, inclusiv susținerea celor din LGBT.

Prin urmare, Maia Sandu ar fi mers cu mare plăcere să-i susțină pe gay la referendum dacă mâine ar fi fost și la noi alegeri parlamentare sau prezidențiale.

Apropo, dacă vreți să vedeți cât de ipocrită este Maia, urmăriți și acest video cu ea: Maia Sandu despre susținerea homosexualilor

Distribuie acest articol