Cu zero semnături strânse personal și din afară, Maia Sandu a fost înregistrată în cursă pe Circumscripție

Potrivit Ziarului de Garda, Maia Sandu a fost inregistrata in cursa electorala pe circumscriptie, iar pentru ea au fost prezentate 491 semnaturi, dintre care aproape 30 au fost considerate nule (fie false sau neconforme).

Cu parere de rau, candidata nu a fost nici macar o zi peste hotarele tarii sa adune semnaturi si sa discute fata in fata cu “sustinatorii” ei. In schimb, altii au umblat prin cotloanele Chisinaului si au adunat semnaturi pentru ea! Deci, in loc sa plece in Circumscriptia unde candideaza, Maia Sandu a preferat sa-si trimita slugile pe strazile capitalei sa cerseasca semnaturi ca fiind din diaspora.

Eu am sperat ca duduia lui Filat va face un mic efort, fie si pentru PR, ca sa adune cel putin 10-20 semnaturi in favoarea ei undeva peste hotarele tarii, sa ne arate ca intradevar a mers intr-o Circumscriptie unde este dorita si asteptata cu mult drag si cu multe voturi politice si nu din mila. Chiar i-a fost greu sa se duca macar pana la Iasi, Romania?! Insa, asa cum si era de asteptat in ultima instanta, Maia a procedat asa cum e mai ok pentru ea, deci si-a sters picioarele de diaspora si a adunat semnaturile necesare pe la Buiucani, Ciocana sau Posta Veche.

Pentru a nu fi acuzat ca scriu despre “macaroane”, public mai jos mesajul Maiei Sandu:

Deci fiti atenti: “Le multumesc tuturor celor care au semnat, inclusiv numerosilor cetateni din diaspora veniti acasa in vacanta de iarna.

Asadar, Maia Sandu cofirma pe pagina ei de pe Facebook ca nu are pe lista nici macar o semnatura stransa de ea personal si nici macar o semnatura adunata pe strazile unei tari europene, pe strazile unde poti gasi tot mai multi moldoveni plecati acolo inclusiv datorita guvernarii corupte din care a facut parte si ea.

In fine, Maia Sandu va proceda astfel si in campania electorala, deoarece ea mizeaza pe votul dat “raului mai mic”, pe votul dat impotriva altora. Nu in zadar a candidat acolo unde stie ca ar putea castiga fara sa se duca macar o zi peste hotare si fara sa faca agitatie fata in fata. Duduia aceasta, care este prin Guverne din ’94, vrea sa castige cu Facebook-ul! Dar sper ca nu o sa-i mearga tot asa cum nu i-a mers nici la alegeile prezidentiale, deoarece votul adevarat se obtine in strada, in fata oamenilor, alaturi de diaspora si impreuna cu poporul care te sustine, si nu prin like & share sau inimioare.

Iata asa campanie face Maia. Voi, cei din diaspora, nu uitati sa votati “raul cel mai mic”, pentru ca ei asta vor de la voi, dupa care o sa-si stearga picioarele si o sa uite de “binele facut tarii”.

Distribuie acest articol