Cei din #PAScuDA au protestat și când au fost la mare pe litoralul turcesc?

Deși câțiva ani în urmă Maia Sandu avea o gură până la urechi în timpul întâlnirii cu Erdogan, astăzi ai ei au protestat în fața Ambasadei Turciei la Chișinău împotriva “dictatorului” turc.

Printre manifestanți au fost și oamenii de serviciu ai PPDA, în special Slusari și Moțpan.

După cum puteți vedea și mai jos, “protestul” de azi a fost condus de agentul Grosu, omul care în timpul guvernării lui Vlad Filat cura educația împreună cu Maia Sandu.

Partea proastă este că, așa cum au obișnuit deja, mulți din cei care au protestat azi au fost și în acest an să se odihnească pe litoralul turcesc, dar nu au găsit atunci nici timp și nici motiv să se manifeste și acolo pentru democrație în Turcia.

Cu părere de rău, acești manifestanți ai #PAScuDA aleg să iasă în stradă și să scandeze numai atunci când sunt chemați la “arme” politice de către presupușii lideri ai opoziției de pe malul Bâcului.

În mod normal, dacă Erdogan este dictator și încălcă democrația în Turcia, inșii care au ieșit azi urmau să boicoteze litoralul turcesc în ultimii 15 ani. Dar, așa cum am scris și mai sus, mulți se odihnesc vara acolo, iar toamna, iată, protestează întru apărarea presupuselor drepturi.

Utopie… cum zice Dodon, colegul de proteste al Maiei Sandu.

Apropo, cele scrise se referă și la indivizii care au dat cu like-ul & share la live-ul de pe Facebook. Mulți aleg litoralul turc în perioada de vară!

Distribuie acest articol