Ce publică Andrei Bolocan este satiră, iar ce se publică despre Andrei este montaj trucat?!

Ieri un site de satiră a publicat pe facebook un montaj video despre Andrei Bolocan, autorul emisiunii Lumina, precum că moldoveanul stabilit temporar în Canada ar fi implicat în pornografie cu minori. Ulterior, referitor la acest video, pe mediacritica.md a apărut cu viteza luminii un articol prin care se încearcă dezmințirea informației de pe grupul cel de satiră.

Mediacritica este un proiect al Centrului pentru Jurnalism Independent, adică a organizației din media care în ultimii ani a fost mai mult părtinitoare taberei peledemisto-pas-platformistă, sărind de fiecare dată în apărarea acestor grupări politice.

Astfel, reacția Mediacritica, adică a proiectului peledemisto-pas-platformist, ne spune că toate video-urile publicate de Andrei Bolocan, dintre care majoritatea sunt doldora cu injurii și etichetări calomnioase la adresa unor politicieni, sunt satiră, iar ce se publică despre Bolocan, în montaj fiind folosite secvențe tot din video-urile publicate de Bolocan, sunt montaje trucate și denigratoare.  Culmea!

Interesant, ce ne-ar spune Mediacritica și CJI dacă la Publika, Prime sau Canal 3 ar apărea o emisiune de genul Ora de ras sau Mai pe scurt, la care să se vorbească la fel în fiecare seară sau cel puțin o dată pe săptămână despre cât de ipocrită este Maia Sandu și despre cât de idioto-evazionist este Andrei Nastase?! Oare o astfel de emisiune ar fi catalogată presiune asupra opoziției și denigrarea opozanților politici? Or, la aceste două emisiuni, ambele fiind difuzate de JTV, trust afiliat CJI, zilnic se vorbește calomnios și sunt etichetați urât de tot cei de la putere, dar nimeni nu reacționează din media și nu spune că sunt niște emisiuni care nu-și au locul pe micile ecrane.

Mda, idiotism marca Mediacritica și CJI…

Distribuie acest articol