Andrei Nastase îi consideră invalizi pe liberal-democrați, despre care spune că i-ar putea urca în căruța PPDA

Prezent la emisiunea Puterea a 4-a de la N4, Andrei Nastase a spus că Platforma Demnitate și Adevăr ar putea să-i urce în căruță și pe liberal-democrați la următoarele alegeri parlamentare, iar viziunea partidului său nu se schimbă în dependență de modificările efectuate la nivelul conducerii unor formațiuni de opoziție, respectiv din fruntea PLDM. Mai mult, finul de cununie al condamnatului Țopa, implicați împreună în mai multe scheme frauduloase, consideră partidul său mult mai puternic și cu mult mai important decât PLDM.

Interesant este faptul, că aceste declarații subtile au fost făcute după ce, tot astăzi, au avut loc discuții trilaterale între liderii binomului #PAScuDA și drîmba PLDM, întâlnire despre care, spune liderul platformiștilor, a fost una bună.

Dezvoltând cele afirmate de către politicianul care se scapă în pantaloni de fiecare dată când iese și minte în fața oamenilor, liberal-democrații și-au irosit puterile politice cât au fost la guvernare din 2009 până în 2015, iar jafurile organizate cu implicarea lui Vlad Filat au obligat PLDM-ul să nu aibă în prezent o altă șansă politică, decât numai dacă aleargă din urma noilor partide de opoziție, desprinse și aceste cu mare interes și grijă din aceeași tulpină a Stejarului peledemist.

Prin urmare, așa cum sugerează și Andrei Nastase, PLDM nu-și poate face liste proprii la următoarele alegeri parlamentare, iar unica soluție este să pună la dispoziția PPDA, sau binomului #PAScuDA, toată echipa peledemistă și priceperea în organizarea/petrecerea campaniilor electorale.

Pe de altă parte, chiar zilele trecute am văzut, sunt și membri PLDM care spun că nu se mai acceptă corcolitul #PAScuDA, iar PLDM trebuie să-și recapete independența politică, ceea ce în prezent nu se acceptă nici de conducerea liberal-democrată.

Astfel, înțeleg faptul că Andrei Nastase are dezlegare la gură să-i considere nulități pe cei din PLDM, iar convingerea sa este bazată pe impotența politică a inșilor care s-au aflat sus de tot câțiva ani în urmă, iar acum sunt niște prâpădiți care ar putea ajunge să atârne de fundătoarea căruței PPDA sau a #PAScuDA.

Însă, nu trebuie să uităm că nici căruța PPDA nu este prea bună, iar catârul dintre hloabe nu mai are puteri să tragă după el toate prostiile și aroganța lui Andrei Nastase. Încă un partid pe ghebul catârului ar fi prea mult, poate chiar și fatal.

Distribuie acest articol