Andrei cu Maia pregătesc trădarea: Alianță cu Dodon

Încă bine nu s-a uscat cerneala de pe locul unde a fost pusă ștampila VOTAT, liderii fostului ACUM deja pregătesc o surpriză electorală votanților care i-au susținut cu ochii închiși și cu hurta.

Astfel, acoperindu-se că luptă împotriva lui Plahotniuc, iar ”scopul scuză mijloacele” în viziunea lor, cei din Partidul Platforma Demnitate și Adevăr cer deschis o alianță cu Partidul Socialiștilor în frunte cu Igor Dodon, iar cei din PAS o fac pe rigizii și resping această idee de ochii lumii, dar pe alte căi promovează o ”alianță din principiu”.

Despre formarea trinomului PPDA-PAS-PSRM a dezvoltat idee și agenta de influență Natalia Morari, precum și a scris un mesaj lung de tot ”expertul” Alexei Tulbure, ultimul fiind un apropiat al grupului Țopa-Platon, tot el fiind și în cercurile din care fac parte Petrenco, Grigorciuc, Ana Ursachi, Renato Usatîi și mulți alți indivizi angajați în slujba serviciilor secrete rusești.

Despre o așa ”alianță din principiu” nu s-a așteptat nimeni și nici nu s-a discutat în campania electorală în cercurile electoratului ACUM. Dar, se pare că ”alianța trinomului” a fost stabilită încă în 2015 – din ziua când Andrei Nastase a început să ”protesteze”, după care s-a alăturat Maia Sandu, apoi au protestat braț la braț cu Dodon și Usatîi.

Deci, Binomul oligarhilor condamnați PPDA-PAS este gata să-i cuprindă pe cei din PSRM și sunt tot mai aproape să facă un Trinom dintre Nastase-Sandu și Dodon, pe când electoratul o să rămână din nou dezamăgit și trădat absolut mișelește.

Distribuie acest articol