ZdG nici până azi nu a văzut minorul de la flashmobul Maiei Sandu?

În ziua de 9 mai 2017 la Chișinău a avut loc un marș organizat de Partidul Democrat, însă la care jurnaliștii au văzut și mai mulți minori. În legătură cu prezența celor în pubertate, despre care se spune că au fost aduși cu autocarele, ZdG a pregătit vreo două ”materiale jurnalistice”, acuzând democrații de implicarea minorilor în jocurile politice de la Chișinău.

Iată câteva titluri:

  • (foto/video) Primarii PDM au plătit transportul, iar profesorii au adus minori la un marș cu chipiuri de partid
  • (video) De ce profesorii din satul Scumpia, Fălești au adus autocare cu elevi la marșul PDM?

Ieri, tot pe net, a apărut și o înregistrare video de la flasmobul Maiei Sandu. La evenimentul foștilor peledemiști, la care erau prezenți și oamenii care-l țineau de chiloți pe Vlad Filat în perioada de glorie, microfonul principal a fost dat în mâinile unui minor. Omul care a făcut introducerea copilului în scena politică a PAS a fost Arcadie Barbăroșie.

Din păcate, deși am așteptat măcar o reacție din partea ZdG sau a ONG-urilor din domeniul protecției minorilor, până astăzi nimeni nu s-a arătat deranjat de implicarea minorilor în  flashmobul celor de la /pas/. În schimb, după cum ați putut vedea mai sus, tare s-au mai deranjat de prezența copiilor la marșul Partidului Democrat.

Din păcate, presa verde și asociațiile din domeniu se uită numai într-o direcție. Motivul este cunoscut.

 

Distribuie acest articol
2 Comments