INTERCEPTARE AUDIO // Vitalie Proca a primit bani de la Renato Usatîi pentru o mașină nouă

„Asasinul internațional, Vitalie Proca, a făcut comandă de o mașină pentru soția sa, Tatevik Davityan, chiar din închisoare! Mașina trebuia transportată din Constanța, la Erevan, la soția sa. Pentru acest lucru, Proca a apelat la serviciile unui prieten de celulă, Mișa.

Banii pentru mașină, Vitalie Proca i-a primit de la Renato Usatîi, un alt interlop moldovean dat în căutare internațională. Proca a primit banii pentru mașină de la Usatîi, pentru a păstra în continuare tăcerea în cazul dosarului Gorbunțov.

Amintim că la comanda lui Usatîi, Vitalie Proca a tras în Gherman Gorbunţov 6 focuri de armă în faţa apartamentului din Canary Warf, în care locuia bangherul rus. Din nefericire pentru Usatîi, Gorbunţov a scăpat cu viaţă.”

Pe YouTube a fost publicată o nouă înregistrare audio a convorbirii lui Vitalie Proca cu un oarecare Mișa. În materialul video apar și unele filmări pe ascuns, în care un tânăr vorbește despre mașina comandată de Proca, cadou pentru soția sa. Mia sus este textul care însoțește textul de pe YT.

După cum puteți auzi din înregistrarea audio, dar și din celelalte materiale video, Renato Usatîi nu încetează să-l mituiască pe Proca, chiar dacă ultimul se află la pârnaie și riscă să rămână acolo mult și în condițiile asigurate de către Departamentul Penitenciare.

Eu nu știu ce câștigă Renato prin aceste mituiri, însă cert este că are ceva de ascuns, dar cel mai grav este că primarul de Bălți nu se evidențiază doar în calitate de comanditar al atentatului asupra lui Gorbunțov, dar mai participă și la obstrucționarea urmăririi penale, respectiv este tăinuit adevărul. Pentru astfel de fapte, în privința lui Renato Usatîi ar trebui să fie aplicate prevederile art.303, 309, 314 din Codul penal al Republicii Moldova, iar la urmă instanța să pronunțe și o sentință de condamnare, cu executare în penitenciar de tip închis.

Renato, nu uita că ”Сила в правде”!

 

Distribuie acest articol