UNIMEDIA a ajuns sa fie closetul lui Renato Usatîi!

Noaptea trecuta si azi a fost prea fierbinte in sauna lui Renato Usatii, dar si sub fundul lui Val Butnaru de la Jurnal TV. Dupa cum puteti vedea si pe siteul publika.md, omul care a aprins paiele dintre picioarele unor “politicieni” si “jurnalisti” de la noi este Gherman Gorbuntov, un afacerist deposedat ilegal de bunuri cu participarea lui Renato Usatii. La fel, Gorbuntov este si victima unui atentat armat pus la cale de individul mentionat.

Din interviul acordat postului PublikaTV, acesta poate fi vizionat pe siteul postului, intelegem ca adevaratul organizator al atentatului armat asupra lui Gorbuntov este Renato Usatii, nu Plahotniuc, asa cum anunta cracanat si “raslaghit” Val Butnaru din studioul Jurnal TV.

Desi declaratia lui Gorbuntov este de fapt declaratia victimei, deci una greu de contestat, presa de la Chisinau, in special cea finantata prin offshore, a cam evitat sa publice detalii despre interviul difuzat de catre PublikaTV, plasat si pe siteul postului.

Una dintre “sursele” care nu au publicat absolut nimic despre declaratiile lui Gorbuntov este si UNIMEDIA, portalul cumparat de la Tudor Darie & Co din contul banilor jefuiti de Vlad Filat din sistemul bancar, si anume de la BEM.

In schimb, dupa cum puteti vedea chiar mai jos, portalul condus de Cristian Jardan a publicat doar reactia lui Renato Usatii, adica a comanditarului atentatului armat asupra lui Gorbuntov, dupa cum declara insusi victima:

Cu parere de rau, pentru ca altfel nu poate fi, UNIMEDIA a ajuns closetul din sauna lui Renato Usatii, iar pe acest portal, pe vremuri nr.1 in Moldova, au inceput sa apara tot felul de gunoaie aruncate de “Liderul Partidului Nostru”.

Se pare ca UNIMEDIA a ajuns parte a holgingului lui Renato, fiind acum alaturi de Independent.md si de alte “surse independente” de informatie, unele cu abonament de 40000€/luna, finantate prin offshore cu bani murdari de sange. Probabil mutarea a fost necesara dupa ce s-au cheltuit toti banii sustrasi fraudulos de la BEM.

Apropo, Cristian Jardan (seful de la UNIMEDIA) vindea de urgenta apartamentul cumparat din banii incasati de la Vlad Filat. Interesant, oare a reusit sa scape de proba jafului din sistemul bancar? Acum doarme mai bine in celalalt apartament?

Distribuie acest articol