Revoluția demnității pampersului se amână până în septembrie?

Inainte de incheierea manifestatiei de azi, lidera PAS, Maia Sandu si liderul PPDA, Andrei Nastase au anuntat data urmatorului protest. Astfel, oamenii au fost chemati la un nou protest pe data de 17 septembrie, la ora 12.00, în PMAN, transmite Ziarul de Garda, sursa media cu politica editoriala in favoarea PAS si PPDA.

Anuntul acestor doi mascarici filato-topisti si platonisti a venit tocmai dupa ce au suferit un nou esec in fata propriului electorat, adunand cu greu la protestul de astazi doar cateva sute de persoane, printre care si minori.


Desi Sandu si Nastase nu sunt parlamentari, ei, pe calea amanarii, anunta totodata si o vacanta de vara intre proteste. Probabil este legat si de faptul ca Maia Sandu trebuie sa-si valorifie voucherul turistic pentru Thailanda, cumparat anul trecut in timpul campaniei electorale pentru turul II, iar Andrei Nastase are bilete avia la clasa VIP in directia vilei nasului sau Topa. In aceste conditii, noua sesiune a protestelor in favoarea demnitatii pampersului o sa inceapa odata cu sesiunea parlamentara, adica din toamna.

Pana una alta, am inteles ca o sa fie continuata noua campanie sociala. Astfel, oamenii cu suflet mare pot dona in continuare zeci sau chiar sute de mii de pampersuri, care o sa-i fie extrem de necesare lui Andrei Nastase si colegilor acestuia, inclusiv unor reprezentanti ai presei “libere” si dependente de banii de la BEM. Organizatorii campaniei solicita sa fie aduse exemplare pentru maturi, indeosebi pe masura lui Andrei Nastase. Or, dupa cum spun ei, #CuruUdNuArde


Sursa foto: evenimentul.md

Distribuie acest articol
One Comment