Prostul Satului are și document oficial de mincinos

Andrei Nastase, cunoscut și cu numele Prostul Satului, a obținut două zile în urmă document oficial de mincinos.

Astfel, prin hotărârea Judecătoriei Chișinău, sediul Centru din  10 decembrie 2018, la cererea unui concurent oficial, Andrei Nastase a fost recunoscut vinovat de răspândirea intenționată a informațiilor absolut false și denigratoare, care au avut scop strict electoral.

Hotărârea instanței poate fi găsită integral și pe ZdG.md. Pe acest portal poate fi găsit și textul pe care Nastase urmează să-l citească în mod obligatoriu și public în cadrul unei conferințe de presă sau la o emisiune difuzată de ProTV Chișinău.

În acest context, fără a da numele concurentului electoral, pentru a nu promova și ”victoria” respectivului, eu vreau să atrag atenția asupra faptului, că Nastase este un mincinos cronic și un populist care vrea să acumuleze puncte politice doar prin manipulări și informații false. Din acest motiv, electoratul trebuie să cunoască în termen scurt pe cine îl ascultă și despre cine încearcă să obțină încrederea populației mințind și aburind în fața camerelor de filmat.

Prin urmare, cu documentul publicat și de către ZdG, ar trebuie ca electoratul să pună cruce pe un așa politician care nu are nimic în spate, decât minciuni și o echipă de indivizi cu un comportament similar, iar la următoarele alegeri să-l alunge cu șuturi de peste tot.

Distribuie acest articol