Poate Costiuc a fost în 6 partide, dar nu a participat în atacuri raider ca Oazu Nantoi și nu a făcut afaceri prin offshore

În cadrul dezbaterilor electorale de ieri de la ProTV, moderate de Lorena Bogza, primărița de la Budești a fost atacată de ongistul Popușoi din ACUM (#PAScuDA), și anume i-a fost reproșat traseismul politic în cei 24 de ani de mandat.

sursa foto: unimedia.info

Eu am vrut să-i reproșez ongistului că dna Costiuc nu s-a plimbat prin partide mai mult decât Oazu Nantoi și Octavian Țîcu, dar la acest subiect au reacționat alții suficient de bine. Totuși, ce vreau să-i spun stukaciului de Popușoi este că, poate dna Costiuc a fost în 6 partide, dar nu a a participat în atacuri raider ca Oazu Nantoi și nici nu a făcut afaceri prin offshore.

În acest context, voi reaminti opiniei publice despre investigația RISE Moldova privind trecerea bunurilor AROMA SA în offshore, iar unul dintre protagoniștii investigației a fost și tovarășul Oazu – omul cu procura.

Imagini pentru oazu nantoi
sursa foto:
Wikipedia

Potrivit RISE, Oazu Nantoi apare în dosarul jefuirii AROMA SA alături de avocatul lui Ilan Șor, iar înainte de implicarea sa în schema ilegală a ocupat funcția de consilier al președintelui Mircea Snegur.

Întrebat de ce a acceptat să participe în această schemă criminală implicată în deposedarea întreprinderii de stat de bunurile sale, actualul candidat al blocului șomerilor ACUM a spus: ”Fiind șomer, am acceptat.”

Și-a găsit omul de lucru 🙂

Imagini pentru oazu nantoi euro alco
sursa foto:
Rise Moldova

În continuare, știind că este parte la un atac raider asupra unei întreprinderi de Stat, tovarășul Oazu a acceptat să fie și președintele consiliului de administrare al Aroma-Plus, funcție pe care a deținut-o până în 1998. El a fost și cel care s-a ocupat de înregistrarea și de obținerea licențelor de care avea nevoie Aroma-Plus (Euro-Alco din 1997) pentru a-și începe activitatea.

Mai multe despre investigația RISE puteți să citiți direct de la sursă — aici.

Iar dacă vreți să aflați cine este și ce a făcut dna Costiuc, accesați ea.md — aici.

Așadar, Mihăiță Popușoi ar trebui să vadă bârna din ochii colegilor lui înainte să-i scormonească pe alții. Ajută.

În fine, vreau să-i mai atrag atenția tovarășului din ACUM și despre traseismul Maiei Sandu, care din 1994 și până în prezent s-a perindat pe sub toate partidele de la guvernare:

  • puterea agrarienilor – Snegur;
  • puterea democraților – Lucinschi;
  • puterea comuniștilor – Voronin;
  • puterea liberal-democrată – Vlad Filat.

Deci, pe lângă Oazu și Țîcu se încadrează și cei 25 ani de traseism politic al Maiei Sandu, co-președintele ACUM PAS/DA – Blocul șomerilor emeriți ai Moldovei.

Distribuie acest articol