Pe grupul “Adopta un vot” sunt interzise temele despre Unire si Traian Basescu

Administratorii grupului “Adopta un vot”, de pe Facebook, nu accepta temele despre Unire si Traian Basescu. Cel putin asa intelegem din postarea unui basarabean unionist aflat peste hotarele tarii, care a incercat de mai multe ori sa posteze in grupul respectiv linkuri despre UNIRE si Traian Basescu. In schimb, dupa cum noteaza tanarul, sunt distribuite la greu “noutatile” favorabile Maiei Sandu, inclusiv sunt publicate in grup informatii despre intalnirile Maiei Sandu cu moldovenii aflati peste hotarele tarii.

Tin sa mentionez ca pricipalul mayaș din grup este Dumitru Vicol, insul care a facut abuz de putere si a bagat Guvern24 in calitate de organizatie intermediara in cadrul unui proiect de imprumuturi pentru unii antreprenori din Moldova. Guvern24 urmeaza sa incaseze 2% din orice tranzactie (cei din grup sa verifice emailul din “Sunday, November 19, 2017, 11:21:53 PM GMT+1 Subject: Adoptă un vot: Proiectele GL Economic). Despre comisionul de 2% si despre cum a fost selectat Guvern24 nu se stie nimic. Nu s-a mentionat nici despre faptul ca Dumitru Vicol face parte din echipa acestui site de intermediere financiara. Transparență mayașă!

Autorul postarii este Iulian Gramațki (vezi pe facebook).

Iata asa “democratie” este promovata in grupul care a adunat pe Facebook un numar mare de basarabeni aflati peste hotarele tarii. Cenzura aplicata ingradeste accesul membrilor la alte opinii si pozitii despre politica de la Chisinau, fiind promovata doar pozitia Maiei Sandu si a PAS.

Distribuie acest articol