Orheienii au un Paște Luminos la propriu

Am vazut pe Facebook, ca Orheiul a fost cuprins de lumini in aceasta perioada, iar locuitorii orasului au un Paste Luminos la propriu, dupa cum puteti vedea si in fotografiile atasate mai jos.

Potrivit autoritatilor locale, iluminarea orasului este un proiect realizat in mai multe etape, acum fiind incheiata cu succes si ultima parte.

“Peste 750 de piloni de iluminat, zeci de kilometri de cablu nou, peste 2800 de lampi LED economice moderne, precum si echipamentul necesar, au fost inlocuite sau instalate din nou în oras, în doar cateva luni de zile de la lansarea acestui program.”, transmite Primaria, pe site-ul oficial www.orhei.md

Mai mult, in Orhei au fost iluminate si trecerile de pietoni, cele mai periculoase, dar si curtile blocurilor cu multe etaje, fiind ridicat nivelul de siguranta.

“Cu siguranță, iluminarea reprezintă una dintre cele mai importante misiuni ale Primăriei. Iluminarea reprezintă atât siguranță, cât și frumusețea orașului, dar și multe alte aspecte. Astăzi, finalizăm cea de-a treia etapă a iluminării stradale, care include instalarea a peste 750 de unităţi de iluminare. Acest lucru reprezintă o mândrie pentru noi și o siguranță pentru orășeni” – a declarat Ilan ȘOR, primarul orasului.

Prin urmare, conducerea orasului se lauda ca Orheiul este acum cel mai iluminat oras din Moldova.

Puteti vedea un album foto si pe www.orhei.md

Distribuie acest articol