Mesajul lui Șor, cel care a sponsorizat-o, pentru Maia Sandu: ”Scumpă” Maia, ”scumpă”, fă și tu măcar ceva!

Probabil satul sa o asculte pe Maia Sandu cum arata cu degetul in directia celor care mai fac ceva in localitatile lor, Ilan Șor nu a mai rezistat si a publicat un mesaj lung, dedicat “Scumpei Maia Sandu”.

Prin mesajul publicat, care poate fi gasit pe pagina de pe Facebook a primarului de Orhei, Șor aminteste liderului PAS ca el a fost unul din sponsorii generali ai partidului din care ea a facut/face parte. Totodata, liderul Partidului Șor da in obrazul Maiei Sandu cu fapte concrete, nu cu vorbe goale si populiste, asa cum de fiecare data iese in public urmasa lui Vlad Filat.

Spre final, pentru ca s-ar fi obligat sa mentioneze, si nu doar sa finanteze din Gros, primarul de Orhei a indemnat-o pe liderul PAS sa actioneze in interesul societatii, sa faca si ea ceva palpabil, ca numai cu vorba e prea putin, ba chiar insesizabil. Mai mult, Șor s-a oferit sa o consulte free pe numita, doar sa ajunga si ea sa prezinte macar o realizare concreta.

Iata mesajul:

“Scumpă Maia! Maia, scumpă!
Când spun “Scumpă Maia”, sunt sigur de ceea ce spun. Fiind un fost sponsor general al partidului Dvs., pot spune că acest lucru nu m-a costat, deloc, ieftin. Deci, de ce veniți cu astfel de atacuri ieftine, scumpă, deloc, ieftină Maia?

Maia!
Recent, la Orhei, a fost dată în exploatare o nouă stradă, modernizată conform standartelor europene.
Recent, la Orhei, au fost construite locuinţe sociale pentru tinere familii şi lucrătorii tineri din sectorul bugetar.
În curând, în Orhei, se va deschide prima farmacie socială din țară.
Toate acestea, Noi le-am realizat. Despre acest lucru se vorbește și se scrie.

Maia!
Despre Dvs. nu am auzit nimic de foarte mult timp. Nu se aude despre faptul că ați ajutat pe cineva, că ați soluţionat vreo problemă vitală. Nu se aude nici despre faptul că v-ați ocupa cu ceva util. Poate toate astea se întâmplă din cauză că lumea este surdă? Sau, poate pentru că nu faceți nimic?

Maia! Scumpa!
Ajunge să pierdeți timpul în zadar. Destul ați dansat sub tobe. Doar nu sunteți conducătorul unui trib de sălbatici. Ocupați-vă de acţiuni concrete. Faceți ceva, măcar ceva. Faceți! Doar ceva, cât de puţin, puteți face?! Așa că faceți şi brusc veţi creşte în preț. Și cuvântul “Scumpa” vă va fi caracteristic fără ironie.

Pentru orice eventualitate – adresați-vă, am să vă învăț. Complet gratuit.”

Sa nu credeti ca mesajul este unul ironic, deoarece este unul destul de serios. Or altfel nu se mai poate de reactionat la acuzatiile desarte venite din partea unei cucoane, care a supravetuit multi ani din banii donati de Șor.

***

Apropo, nu uitati de inregistrarile cu Igor Grosu, secretarul PAS, din care puteti intelege cum el explica omului lui Ilan Șor cum se poate de evitat legislatia electorala in vederea donarii unei sume mari de bani partidului condus de Maia Sandu. Info despre aceasta gasiti pe agora.md

Distribuie acest articol