Membrilor /pas/-lui mort: verificați și SPAM-ul

Partidul Actiune si Solidaritate realizeaza in aceste zile un sondaj intern, iar instrumentul utilizat este… mult-indragitul si iubitul INTERNET. Dupa cum a anuntat si Maia Sandu, membrii /pas/ au primit pe email un formular de sondaj cu privire la subiectul ce tine de (ne)sustinerea lui Andrei Nastase in cadrul alegerilor noi din capitala. Insa, se stie ca expedierea masiva a mesajelor este sanctionata de catre servere, respectiv formularele pot ajunge direct in SPAM. In legatura cu aceasta, pentru a nu denunta ulterior un posibil sabotaj, recomand membrilor ingalbeniti la minte sa-si verifice bine casuta SPAM. Parerea lor conteaza.

Acum ceva mai serios:

Am scris zilele trecute despre faptul ca Maia Sandu nu are echipa. Iata anume lipsa oamenilor in partid o obliga pe Maia Sandu sa inventeze orice scuza atunci cand este intrebata despre consultarile in formatiune. Acum a bagat strâmba cu formularul pe e-mail. In viitor ar mai putea inventa ceva. Cert este faptul ca, desi Maia a anuntat despre aceasta, pana la aceasta ora nu exista careva formulare expediate in adresa membrilor /pas/. Probabil se mai retin pe careva servere americane ale celor de la Gmail. Speram ca asa este si ca Maia nu a spus inca o minciuna gogonata.

Ce tine de /pas/. Acest partid este mort si nici nu mai atrage membri noi. Aceasta este demonstrat si prin rapoartele oficiale prezentate la CEC.

Asa cum este prezentat in primul raport /pas/, partidul a avut in 2016 exact 7500 membri. Pentru prima jumatate a anului 2017, asa cum puteti vedea si mai jos, pas-ul a raportat cu 44 de membri mai putini, respectiv a raportat 7456 de ingalbeniti cu carnete.

Dupa cum puteti intelege si din rapoartele oficiale, /pas/-ul este un partid absolut mort si neatragator. Pe bune, partidul Maiei Sandu este o bula de sapun, un fel de balon umflat intentionat si tinut sus prin minciuna si manipulare.

Nu uitati de SPAM!

Distribuie acest articol