Maia Sandu și-a ”filtrat” atitudinea și vocabularul în privința lui Ilan Șor?!

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, candidata PAS/AcuM Maia Sandu a declarat următoarele: ”Nu se compară lucrurile în forma asta, deci avem niște oameni care stau cu mâna pe bugetul public și-l folosesc așa cum îl folosesc, nu investesc din banii proprii și mai avem un caz la Orhei, și nu doar la Orhei, unde oamenii au furat, deci există material probatoriu la Procuratură, în instanțele de judecată și o parte din banii ăștia pe care i-au furat, o mică parte din banii pe care i-au furat îi folosesc pentru oferirea pomenilor electorale.”

Afimația candidatei a fost un răspuns la întrebarea despre acțiunile concrete realizate de contracandidații ei, pe când ea nu a făcut nimic pentru oameni și doar a stat în tot acest timp călare pe Facebook și prin studiourile TV.

Eu înțeleg răspunsul Maiei Sandu ca fiind o eschivare de la întrebarea concretă ”Ce a făcut?”. Mai mult, văd și un atac împotriva orheienilor, pe care i-a numit deja hoți.

Atacul asupra orheienilor mai poate fi înțeles și sub alt aspect, și anume, că succesoarea lui Vlad Filat a început să-și filtreze un pic atitudinea și vocabularul în privința lui Ilan Șor, adică în privința omului care o finanța pe vremea când era în PLDM și o plimba cu avioanele private pe curse internaționale.

Ce s-a întâmplat?

Dacă vă amintiți, urmare a tacurilor #PAScuDA împotriva lui Șor și ai lui, cei din urmă am promis și au organizat contramăsuri acolo unde binomul Andrei cu Maia (A cu M – ACUM) desfășurau careva acțiuni politice sau protestau (flashuiau).

Așadar, probabil pentru a se feri de noi surprize în campania electorală, dar și pentru că nu a uitat de binele făcut de către Șor pentru ea și pentru PLDM, Maia Sandu și-a temperat hormonii politici și nici nu a pronunțat numele Șor în interviul pentru EL.

Pentru a demonstra cele scrise de mine, accesați interviul publicat de Radio Europa Liberă și dați la căutare numele Șor, Sor sau Shor. Vă anunț de pe acum: rezultatul o să fie 0/0, nu o să găsiți nimic. În schimb o să dați peste citatul de mai sus, care este o afirmație destul de gravă în adresa electoratului orheian și al electoratului țintit de Valeriu Munteanu, un alt candidat ACUM în circumscripția dată (padleankă pentru Tuzic).

Distribuie acest articol