Maia Sandu se bucură când oamenii au probleme mari

Maia Sandu, duduia umflata in pene datorita lui Vlad Filat si prin intermediul presei finantate din banii furati de la BEM, pare ca primeste placere si se bucura cand oamenii au probleme mari de tot.

Dovada in acest sens este conferinta de astazi privind uninominale, la care a discutat inclusiv despre situatia din afara biroului PAS, adica despre calamitatea naturala abatuta peste Republica Moldova, care a lasat agricultorii fara fructe si fara o parte din legumele de primavara.

Maia Sandu: „Decat sa vorbim despre sisteme electorale, mai bine sa vorbim despre cum sa actioneze oamenii in cazul calamitatilor naturale”

Calamitatea naturala pare ca a picat la tanc Maiei Sandu, pentru ca asa a avut ocazia excelenta sa mai apara in fata presei si a telespectatorilor. Ea altfel nu iese la microfoane, decat atunci cand are de scuipat in adresa cuiva.

Obiceiul prost al Maiei Sandu este luat de la Platforma DA. In cealalta tabara, tot finantata din offshore si din banii de la BEM, la fel se iese la microfoane doar atunci cand oamenii au necazuri pe capul lor.

Atat Maia Sandu, cat si Andrei Nastase, ambii fiind niste bursieri ai grupurilor criminale, au inteles ca omul poate fi manipulat mai usor atunci cand este cu moralul la pamant, motiv din care, dupa cum puteti observa si singuri, acesti „lideri politici” aleg sa iasa la TV anume cand este situatia nominalizata mai sus. Principalul sa apara la TV, ca in rest nu mai conteaza nimic pentru populistii obsedati de putere.

Distribuie acest articol