Maia Sandu întoarce favorurile lui Voronin?

Ieri, după câteva zile de când s-a aflat despre acordul semnat între Maia Sandu, Andrei Nastase, Renato Usatîi și Vladimir Voronin, liderul Platformei DA a decis că este momentul potrivit să publice pe Facebook întreg „acordul secret”, în special pagina pe care au fost puse semnăturile celor nominalizați mai sus. Pasul lui Andrei Nastase nu a fost îndreptat spre informarea opiniei publice, pe cât a fost să lovească în Maia Sandu, organizându-i un nou „kidos”.

Astfel, odată cu apariția acordului, care a fost semnat la propunerea și insistența lui Andrei Nastase, am aflat că monstruosul comunism nu a mai ieșit din Maia Sandu, iar duduia de pe strada Mateevici a decis că este cazul să-i întoarcă lui Voronin toate favorurile de până acum, semnând în acest sens un acord comun, deși s-a călcat astfel peste cadavrele tinerilor decedați în timpul protestelor din aprilie 2009, precum și s-a urinat cu acid pe rănile celorlalți tineri torturați prin comisariatele din țară .

Pentru împrospătarea memoriei, trebuie să vă amintesc și despre faptul că Maia Sandu s-a perindat prin Guvernul Republicii Moldova și Ministerele Țării începând cu anul ’94, iar în timpul guvernării comuniste (2001-2009) a ocupat mai multe posturi în cadrul instituțiilor subordonate lui Vladimir Voronin.

Trecutul Maiei Sandu spune clar și irevocabil, că „tânăra politiciană” nu prea a stat departe de Voronin, iar bătrânul comunist nu ezitat niciodată să-i arate compasiunea și susținerea.

Astfel, la 18 februarie 2015, Vladimir Voronin a acceptat-o pe Maia Sandu în calitate de ministru al Educației în cadrul Guvernului Gaburici, dar s-a opus vehement candidaturii lui Oleg Efrim la postura de ministru al Justiției.

În iulie 2015, în cadrul unei emisiuni de la N4, referindu-se la Maia Sandu, fostul președinte al țării a declarat: ”Chiar am să o invit la o discuție, dacă va vrea. Să rămână aici și să demonstreze ce poate. Să lucreze director la un liceu sau gimnaziu.”

Tot în același ani, deja în octombrie, Voronin l-a sfătuit pe Vlad Filat să renunțe la funcția de Președinte al PLDM în favoarea Maiei Sandu.

Din câte înțeleg, Maia Sandu întoarce acum toate favorurile politice primite de la Vladimir Voronin, însă scopul ei nu scuză mijloacele și nici nu iartă trădarea față de țară și de tinerii care au așteptat schimbarea promisă odată cu înlăturarea regimului comunist.

Cu părere de rău, după cum puteți observa și voi, Maia Sandu contribuie activ la reinstaurarea regimurilor criminale, respectiv este de partea PCRM, PN și DA, iar pe viitor nu este exclus că poate semna un așa acord și cu Zinaida Greceanîi.

Vedeți mai jos dovada că Maia nu este de fapt cine se recomandă, iar comunismul din ea a rămas la ordinea zilei, chiar dacă acum se recomandă a fi o mare pro-europeană:

 

Distribuie acest articol