Maia Sandu este călcată în picioare de Jurnal Trust Media al Țopilor, din nou

Captura de mai jos este de pe unul din portalurile detinute de Jurnal Trust Media al Țopilor. La prima vedere este o stire ca toata stirea, insa cine a urmarit conferinta de presa a putut observa cateva lucruri interesante, si anume:

Maia Sandu a vorbit timp de vreo 8 minute, iar Andrei Nastase a vorbit putin peste 3 minute. Deci Maia a condus practic intreaga conferinta de presa si a explicat “sustinatorilor” cum sta treaba in privinta aliantei cu DA-ul mafiotilor Topa. Andrei a avut doar niste “completari” stupide in stilul lui de badaran.

Iata la min 9:41 Maia a inceput sa vorbeasca:

Andrei a inceput sa vorbeasca mai tarziu, la min 17:12, pana la finalul conferintei fiind 3 minute si 58 secunde.

Apropo, in cele 9 minute de pana la inceputul conferintei Andrei a incercat sa arate ca este gentleman, a turnat si apa in paharul Maiei. Om educat, ce sa mai…

Daca la conferinta Andrei a fost gentleman, cei de la Jurnal.md au decis ca locul Maiei in stire este pe planul doi, cu un mic citat de la conferinta de astazi. In schimb, dupa cum puteti vedea si singuri, mascariciul nașului Țopa a fost luat mai in serios. Ei, asta e presa de la noi.

Masurati si voi citatele. Cineva a vorbit vreo 8 minute, si i-au revenit numai 5 randuri de text, iar altcineva a vorbit trei minute, dar in stire a ocupat 10 randuri. Egalitate in stilul jurnal.md, nu?

Probabil e de prisos sa mai reamintesc despre a cata oara Maia Sandu este calcata in picioare de Jurnal Trust Media. Daca PAS crede ca o sa poata coabita in alianta cu Andrei si cu grupul Jurnal… atunci Maia e limitata de tot in logica, ori ea chiar nu se gandeste la pasii pe care-i face in directia afilierii cu PPDA.

Mai vreti dovezi? Vedeti acest video!

Pe scurt despre tema conferintei de azi

Maia si Andrei inca nu stiu cum vor merge la alegerile parlamentare. Maia a informat ca o sa fie formata o platforma noua, pe cand Andrei spune ca vor merge in bloc. Deci nici nu stiu ce vor sa faca, dar pretind ca sunt lideri ai unor partide sustinute masiv de catre electoratul pro-european. Ei probabil vor anunta decizia finala tocmai a doua zi dupa alegeri. Daca sunt proști de rag…

Distribuie acest articol