Maia Nastase a savarsit un atentat terorist la portile Teleradio-Moldova

Ati auzit probabil nu o singura data despre automobilele ucigase intrate in multime. Astfel de cazuri, in special in UE, au fost considerate acte de terorism, iar faptasii au fost prinsi sau chiar omorati pe loc. Din pacate, pentru ca mentalitatea unor politicieni de la noi nu este mai sus de mentalitatea primatelor din padurile tropicale, astazi la poarta Teleradio-Moldova a avut loc un astfel de atentat terorist.

Dupa cum informeaza Politia, un cetatean turmentat de atata politica, fiind protejat de fruntasii Platformei DA a incercat sa intre cu masina pe teritoriul Teleradio Moldova. Insa in calea soferului statea un cordon de politisti, peste care, din pacate, soferul s-a incumetat si a dorit sa-i calce.


In imaginea de mai sus puteti sa-l vedeti pe Motpan, dar si pe Protectorul Cârnațului. Acesti doi indivizi au fost complicii soferului care a intrat cu masina peste politisti si a fost gata sa-i omoare.

Dupa atentatul esuat de la poarta Teleradio-Moldova, dandu-si seama ce a savarsit, soferul microbusului a incercat sa fuga de la fata locului. Dar politistii de la INP l-au capturat si, evident, a fost dus la sectia de politie.

Eu sper ca soferul si ceilalti organizatori ai protestului vor fi trasi la raspundere pentru atentatul terorist de astazi. Or, din pacate, suntem in situatia cand o mana de oameni manipulati cu TV-ul incep sa devina talibani.


Desigur, principalii organizatori ai atentatului de astazi sunt Maia Sandu si Andrei Nastase. Ei sunt politicienii care au dorit sa intre in Teleradio-Moldova mergand peste cadavre insangerate.

Oare am ajuns chiar sa ne omoram de dragul politicului?

Distribuie acest articol