Lipsiți de minte, cei de la Bălți au început să copieze Orheiul

Mai jos sunt cateva fotografii de la Orhei:


Inca si mai jos sunt cateva capturi de la Balti:

Probabil ati vazut, ca Orheiul de cativa ani este un oras al florilor si al spatiilor verzi. Orasul condus de Sor s-a evidentiat ca fiind un oras frumos si bine ingrijit, iar miile de flori, plantate in tot orasul, au tranformat localitatea intr-o florarie imensa.

Iar mai la nord, adica la Balti, administratorii lipsiti de minte si de inspiratie au decis ca exemplul orasului Orhei este bun de copiat. Asa ca, dupa cum puteti vedea si din fotografiile de mai sus, au pus cateva flori pe marginea unei strazi, propabil langa Primarie, si se lauda cu aceasta.

Faptul ca si la Balti au fost puse vreo 30 de flori nu-i o problema in sine, dar era mai bine daca se facea putina curatenie prin oras, apoi se putea de plantat si floricele. Florile tot vor sa creasca intr-un mediu curat, chiar daca baltenii inca mai suporta mizeria din orasul condus din sauna de la Moscova.

Apropo, la Balti poti gasi doar vreo 15 m.p. de spatiu verde, unde pot fi plantate flori, iar acest petec de pamant este doar in fata usilor de la Primarie. In rest, dupa cum stiti deja, orasul lui Renato arata ca dupa razboi.

Distribuie acest articol