Legătură PAS cu familia Gribincea și cum banii USAID sunt cheltuiți aiurea

Agenția americană USAID finanțează în Republica Moldova mai mult proiecte sociale, iar de la un timp, datorită băieților deștepți, mai finanțează indirect și campaniile politice ale PAS și Maia Sandu.

După cum am scris și în titlu, familia Gribincea, care a beneficiat cel puțin 1,4 mln. $ din partea americanilor (proiect finanțat prin USAID), scrie rapoarte în iz favorabil Partidului Solidaritate și Acțiune, respectiv o ridică în slăvi pe Maia Sandu, iar toate aceste observații ajung la Washington.

În continuarea titlului acestui articol, informez că juristul PAS este cumnatul lui Vladislav Gribincea. De aici și legătura PAS cu familia Gribincea. Da, da, Sergiu Litvinenco este cumnatul lui Vladislav Gribincea.

La cât de nepregătit este Sergiu Litvinenco, care s-a prezentat fără procură la Curtea Constituțională, am impresia că de fapt Gribincea este și juristul PAS, iar Sergiu este doar omul care ocupă fotoliul și printează hârtiile.

Vladislav Gribincea, cumnatul juristului Partidului Solidaritate și Acțiune, a fost văzut duminica trecută la protestul celor 4 partide și ANTIFA. El, deși este plătit de americani să fie imparțial și să facă rapoarte ferite de orice influență politică, a ales să iasă pe scenă alături de alți reprezentanți ai partidelor, alături de Alaiba, Barbăroșie și alții.

Din păcate, după cum puteți vedea și din imaginea de mai sus, pe scena din fața Parlamentului au ieșit și alți reprezentanți ai organizațiilor finanțate de americani (USAID, UNDP), estonieni, suedezi și alții.

Cu siguranță USAID, UNDP, Ambasada Suediei și mulți ați sponsori nu au inclus în proiectele lor și susținerea unor concurenți electorali din Moldova, iar astfel de abateri, admise de Gribincea și restul, urmează a fi taxate în modul corespunzător, pentru că ONG-urile, reprezentanții cărora au urcat pe scena politică de duminică, sunt finanțați să se ocupe cu altceva, nu de politică. Banii donatorilor externi nu sunt destinați susținerii Maiei Sandu, PAS și DA.

USAID, UNDP, Ambasada Suediei, sper că o să cereți niște explicații de la acești reprezentanți ai „societății civile”, care iată s-au lansat în politică din contul proiectelor finanțate de voi.

Distribuie acest articol