JurnalTV o subestimeaza pe Maia Sandu si dezinformeaza electoratul PPDA-PAS

Ieri v-am scris despre cum Jurnal Trust Media al mafiotilor Topa o calca in picioare pe Maia Sandu, in articol fiind tratat cazul jurnal.md. Astazi, pentru ca tema nu a fost inchisa, atrag atentia si asupra “jurnalismului politic” practicat de JurnalTV.

Asadar, in continuarea realizarii planului de manipulare a opiniei publice, dar in special de subestimare a Maiei Sandu, cei de la JTV au bagat o stire falsă despre conferinta de ieri. Titlul este: Pas si Platforma DA, bloc pentru 2018 (http://jurnaltv.md/ro/news/2017/11/20/pas-i-platforma-da-bloc-pentru-2018-10311099/#1). Totodata, in stire au bagat o “precizare” destul de interesanta, despre care notez putin mai jos.

Daca mai tineti minte, la conferinta de ieri s-a anuntat despre faptul ca PAS si PPDA nu au ajuns totusi la un numitor comun in privinta formulei pentru alegerile parlamentare din 2018. Maia Sandu insista cu formarea unei noi Platforme, pe cand Andrei Nastase vrea sa-si pastreze partidul si influenta, iar la alegeri sa mearga in bloc. Dupa cum au anuntat acesti doi “lideri” vesnic nehotarati, o decizie definitiva ar putea fi anuntata ulterior. Cand si unde… nu au putut comunica.

Cu toate acestea, JurnalTV anunta ca PAS si PPDA merg la alegerile din 2018 in bloc. Deci stirea JTV este una falsa, menita sa dezinformeze electoratul celor doua partide, dar in primul rand electoratul PAS si pe sustinatorii Maiei Sandu.

Ce tine de “precizare”, va rog mult sa atrageti atentia si asupra abzatului marcat in imaginea de mai jos:

Ati sesizat informatia falsa? Adica Nastase s-a retras din cursa de buna voie, iar impreuna cu Maia Sandu au luat 47,89% in cursa deschida cu Dodon? Probabil JTV face o inovatie electorala, pentru ca nu am mai vazut niciodata doi candidati in unul, or Maia nu era si Andrei. Daca este sa fim mai sinceri, Andrei a fost de fapt talaghirul legat de gatul Maiei Sandu, iar candidata PAS a pierdut anume datorita “sustinerii” lui Andrei, dar si datorita “promovarii” prin intermediul Jurnal Trust Media al Topilor.

Ca sa fie clar pentru toti: politica editoriala a JTM este sub controlul lui Vasile Nastase, fratele lui Andrei Nastase. Deci este clar cine apasa pe taste si baga astfel de stiri false despre Maia Sandu si PAS. Partea proasta este ca Maia nu vrea sa inteleaga acest lucru, lasandu-se in continuare subestimata si prostita de un grup cu interese aparte.

Electoratul PAS ce spune despre alianta cu DA si despre felul cum JTM trateaza subiectele despre liderul mayaș?

Mesaj pentru Maia Sandu: draga politiciana, Andrei nu o sa mai calce pe grebla de toamna trecuta. Sa nu mai crezi in continuare in minuni, pentru ca DA nu o sa mai permita umbrirea liderului lor si nici a echipei. O eventuala alianta cu ei este sfarsitul pentru tine si pentru PAS. Intelege asta o data in viata. Urmareste JTV si da-ti o palma cat nu e tarziu, poate te trezesti. Te rog!

Distribuie acest articol