Jurnalista Mariana Rață este, de fapt, o vulpe șireată?

Mihail Gofman, fostul angajat al CNA, a acordat ieri un nou interviu celor de la Zeppelin Investigation despre jaful miliardului, fiind furnizate și câteva documente despre planurile puse la cale de gașca lui Platon.

Printre altele, Gofman a făcut trimitere, din nou, și la unii jurnaliști moldoveni, care se prezintă ca fiind independenți și profesioniști, dar sunt, de fapt, niște vulpi șirete.

Astfel, fostul oficial a atras atenția cum Mariana Rață a acoperit interviul precedent cu un interviu luat de la un oarecare Denis, precum că acesta ar fi fost implicat în jaful miliardului și că deține anumite informații.

Totodată, Gofman a subliniat și modul cum Mariana Rață a tăiat vorba interlocutorului și a băgat un calup de publicitate exact în momentul când era dată o aprecieze profesională fostului angajat al CNA.

În continuare, fostul ofițer a mai reamintit opiniei publice și despre acel pachet de probe transmis presei ”libere și independente”, ajuns și la Mariana Rață, însă care nu este publicat nici până în prezent.

În concluzie, Gofman a menționat că acea ”Cutie neagă” (emisiunea Marianei Rață) nu este chiar atât de neagră.

În contextul interviului de ieri, înțelegem că marea jurnalistă de investigație și vestita specialistă în domeniu Mariana Rață nu este pe atât de sinceră pe cât o cunoaștem cu toții și pe cât de curată a fost prezentată atunci când s-a anunțat schimbarea macazului și denumirii TV7 în tv8. Mai mult, fără a mă opri doar la acest personaj din media, am înțeles, repetat, că o bună parte din presă face show în fața donatorilor și telespectatorilor & cititorilor, iar în realitate jurnaliștii sunt angajați politic și acționează conform unor planuri scrise și luate sub control de însăși Veaceslav Platon, pentru care ultimul plătește din greu.

Dacă mai aveți vrei îndoială despre ce a spus Gofman, citiți acest articol și o să înțelegeți perfect cum se lucrează în grup în presa de pe Bîc.

Distribuie acest articol