Jasmin uimește cântând în limba română; Șor scrie ca este mândru

Interpreta rusa Jasmin, care este si Prima Doamna de Orhei, a uimit publicul cantand in limba romana (dovada este aici https://www.instagram.com/p/BXGi5YWFVrz/?taken-by=jasminshorofficial)


Probabil comentariile lungi nu-si mai au rostul.

Ce apreciez la cantareata rusa este ca, desi s-a casatorit in Moldova vreo 6 ani in urma, a reusit deja sa invete graiul local, inclusiv a inceput in ultima perioada sa promoveze si imaginea Republicii Moldova. Faptul ca inceput sa cante in limba romana este deja un exemplu in acest sens, mai cu seama ca a ales niste versuri arhicunoscute si cu magnet la audienta.

Totodata, este de apreciat si faptul ca a indraznit sa invete limba romana si chiar sa o cante atat de frumos, asta in timp ce sute de rusi care locuiesc aici, inclusiv deputati, nu stiu o boaba in limba localnicilor. Jasmin, in schimb, este una dintre rusoaicele cu respect fata de tara si de poporul in mijlocul caruia se integreaza incetul cu incetul dar sigur.

Apropo, inclusiv fiica cea mica a Jasminei a obtinut cetatenia moldoveneasca, fiind astfel inca un exemplu de respect fata de Moldova, tara de origine a sotului ei.

Mai pe scurt, Sofia Rotaru si-a gasit partenera de scena, iar noi ne-am ales cu inca o promotoare a graiului si culturii din Moldova. Bravo!

Pe de alta parte, Ilan Sor si-a laudat sotia si sustine ca are furnici in inima: “Sunt mândru de cultura bogată a Moldovei! Sunt mândru de soția mea dragă și talentată care, cu demnitate, o reprezintă la cel mai înalt nivel!”.

Distribuie acest articol