In timp ce Dorin asteapta CNA, iar Renato canta la karaoke, la Orhei si pe Aeroport se lucreaza la foc intens

Ieri Avia Invest a anuntat ca finalizeaza lucrarile la peronul aeroportuar, iar aceasta modernizare, din etapa I, va permite parcarea a cel putin 12 avioane. La fel, modernizarea aeroportului creste competivitatea lui in regiune, dupa cum am notat de mai multe ori (vezi aici).In paralel, lacul de la Orhei va fi reamannajat în regim de urgență la indicaţia Primarului Ilan Şor (vezi aici).


Dupa cum puteti vedea, Ilan Shor administreaza excelent Primaria Orhei, dar si proiectul de modernizare a Aeroportului International Chisinau este in plin proces de lucru. Dupa cum s-a anuntat ieri, la Aeroport se va iesi din etapa I direct in etapa II, deoarece creste in continuare fluxul de persoane, ceea ce demonstreaza ca schimbarile in bine si-au atins scopul, ba chiar mai repede decat s-a asteptat.

Insa acest articol nu este despre cat de multe se face la Aeroport sau la Orhei. Aceasta insemnare este despre cum un primar nu vede impedimente in exercitarea functiei sale, pe cand alti doi primari (primate), unul al Chisinaului, iar altul al or. Balti cauta sute de motive ca sa nu faca nimic in curtile lor:

1) Dorin Chirtoaca acuza CNA de hartuire si spune ca a pierdut azartul din cauza lor. Probabil tineti minte ce a zis cand a fost retinut Grozavu chiar dupa calamitatea naturala.

2) Celalat, care a plecat la Moscova si canta karaoke pe fel de fel de siteuri pentru adulti, acuza procurorii si politistii. El tot si-a gasit o scuza, iar de atunci se tot odihneste in saune si prin cluburi moscovite.

Desi fiecare oras are nevoie de o administrare corecta, vedem ca doar la Orhei nu sunt gasite scuze, pe cand orasul Chisinau se afunda in noroiul din ’40, iar orasul Balti cade cu totul in gropile de pe drum si se ascunde sub gunoiul din oras.

Una peste alta, de parca altceva nu este de facut, si socialistii s-au pornit sa faca referendumuri de milioane. Puciul lor este o cheltuiala de bani, nu o solutie pentru Chisinau, iar banii puteau fi utilizati in scopuri concrete. Dar, cine inca nu stie, socialistii mereu au ales sa faca circ si sa acumuleze puncte din asta, dar in loc nu au nici macar un plan de rezerva. Asa sunt ei.

Distribuie acest articol