Iată cine au răspuns la apelul Maiei Sandu

Maia Sandu, fiind blocata pe aeroportul din Varsovia din cauza anularii zborului (se mai intampla) a facut astazi un apel la protest impotriva includerii votului uninominal pe ordinea de zi a Parlamentului.

Pentru ca Maia Sandu este lider de partid, respectiv trebuie sa fie ascultata, iata cine au raspuns apelului:


1. Dmitrie Ciubasenco – candidatul lui Renato Usatii la alegerile prezidentiale din toamna anului trecut. Ciubasenco se cunoaste cu Maia Sandu de pe holurile PLDM, adica din perioada cand actualul om al lui Usatii dedica texte intregi Dlui Verde Împărat.
2. Alexandr Petkov – fost comunist, om dedicat Moscovei si Kremlinului. Acesta a cunoscut-o pe Maia Sandu cand aceasta era consiliera in Guvernele lui Voronin. Probabil au pastrat legatura, iar astazi comunistul a raspuns pozitiv la indemnul de protest.

3. Ilian Casu – candidatul lui Renato la functia de Primar general de Chisinau. Casu a participat alaturi de Maia Sandu si la alte proteste, inclusiv la marsul cand in PMAN s-a aprobat unanim promovarea votului uninominal.

4. Alexandru Slusari – partenerul de afaceri al lui Vlad Filat. Potrivit unor informatii din mediul online, Slusari asigura tehnica companiei Caravita. La fel, acest Slusari, fiind in fruntea unei asociatii din domeniul agricol, a fost “sindicalistul” de partea dlui Verde Imparat.

5. Serghei Cebotari – paznicul carnatului din PMAN (vezi aici). Acest Cebotari a prejudiciat mai multi agricultori in numele lui Vlad Filat (vezi aici). Tot Cebotari este si personajul care a era in cautarea unor curve.

Iata aceasta este echipa Maiei Sandu, care raspunde promt la orice chemare la protest. Ei sunt un fel de “Echipa de reactionare rapida”.

Din arhiva de aur:

Distribuie acest articol