FOTO // Publika TV a ramas ultima televiziune care o mai promoveaza pe Maia Sandu si PAS?

Ieri un grup de tineri din PAS au tinut o conferinta de presa. Tema discutata nu o stiu si nici nu ma intereseaza, desi am vazut cateva imagini la unele posturi de televiziune detinute in special de catre Vlad Plahotniuc.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, preluata de pe facebook, unica televiziune care o mai promoveaza pe Maia Sandu este Publika TV. De fapt microfonul cela albastru inseamna intreg holdingul GMG, iar mutrele celor din PAS au fost difuzate pe toate posturile detinute de catre presedintele PD.

De remarcat este faptul ca la conferinta de presa nu au fost jurnalistii de la JurnalTV, adica de la postul detinut de catre Topi, care chipurile vor sa faca alianta cu Maia Sandu prin intermediul DA si Andrei Nastase. Nici TV8 nu a fost, chiar daca Maia Sandu a fost ridicata in slavi si este prezentata de catre Natalia Morari in calitate de salvatoare a poporului moldovenesc.


Ma uit la imaginea de mai sus si-mi vin prin cap vorbele Maiei Sandu despre holdingul media detinut de Plahotniuc. Ea mereu spunea ca este defavorizata de aceste institutii media, dar iata ca a ramas la mana GBC si GMG, iar fara acest grup media ar fi practic invizibila in spatiul mediatic. Apropo, GMG are acoperire in toata tara, deci Maia este promovata de Plahotniuc in Moldova de la nord pana la sud si de la est la vest.

Interesnat, Maia Sandu o sa mai protesteze in fata GBC si GMG? Dar sustinatorii ei vor mai agresa jurnalistii acestui holding? Ori obrazul e gros si se poate de manipulat in continuare?

Distribuie acest articol