FOTO De 1 iunie capitala copiilor a fost la Orhei, iarăși Ilan Șor este lider la organizarea evenimentelor

De 1 iunie capitala copiilor a fost la Orhei, iar aceasta o demonstrează numărul mare de vizitatori la evenimentul OrheiLand (foto și comunicatul oficial sunt pe www.orhei.md), care a avut loc în baza dispoziției primarului Ilan Shor. La sărbătoare au participat și copii din alte raioane, iar în total au fost peste 10 mii de copii cu părinți din toată țara.

Pe lângă accesul gratuit la diferite tobogane și locuri de joacă, cei mici au primit și câte o înghețată cadou.

După un așa eveniment grandios, dar luând în considerare și indemnizația valoroasă achitată de Primăriei tinerilor familii cu copii, te atrage să te muți cu traiul în noua capitală a copiilor, care este la Orhei.

Însă, din păcate, peste câteva zile va avea loc un alt eveniment ”pentru copii”, organizat deja de către colegii lui Igor Dodon, dar care va fi mai mult politizat și departe de orice sărbătoare pentru copii. Din câte am înțeles, la sărbătoarea lui Dodon nu vor fi atâtea locuri de joacă, nici tobogane, ci se va mărșălui ca de obicei pe căldură prin centrului Chișinăului, pentru că așa este mai ieftin și mult mai benefic pentru actul de populism.

Până una alta, cert este că la Orhei a avut loc un eveniment grandios dedicat doar copiilor, fără un pic de politică și altceva de genul dat.

Eu sper că OrheiLand o să-și deschisă porțile și anul viitor, pentru că o să am și eu cu cine să merg după înghețată 🙂

 

 

 

Distribuie acest articol