EXCLUSIV // Sergiu Gurduza, membru CEC, a fost internat in spital. Are o trauma la cap

Sergiu Gurduza, ex-peledemist, acum mayaș in toata firea, ex-vice la ministerul Justitiei, a fost ieri internat la un spital din capitala. Potrivit sursei demne de incredere, pe care desigur nu o pot trada, membrul CEC s-a ales cu o trauma la cap dupa ce a pupat scarile din scara blocului unde locuieste un alt mayaș, expert la canalul Nataliei Morari.

Probabil va intrebati ce a patit, nu?! Pai aflati ca Sergiu a stat la cateva pahare de vorba cu “expertul” Tofilat acasa la ultimul. Au studiat din nou cateva teme pana la fundul sticlelor, iar la plecare, pentru ca bașcaua era mai grea decat picioarele, mayașul ex-peledemist si-a pierdut echilibrul si a cazut pe scari. Evident, la contactul cu betonul aliansului… a aparut si o fisura sangeroasa si internabila.

Tot potrivit surselor mele, acesti doi mayași se intrunesc des la astfel de sedinte in jurul paharului. Eu doar sper ca Tofilat nu a imprumutat tehnoca speciala de la Ana Ursachi. Nu de alta… dar ar fi rusinos pentru Gurduza daca ar aparea niste clipuri cum pupa sticla de Vodka.

Pentru presa: Cazul este inregistrat la politie. De fapt toti traumatii care ajung la spitalul de Urgente ajung concomitent sa prezinte si o declaratie la inspectorii de acolo. Asa este procedura.

Pentru Sergiu G si Sergiu T: Lasati studiul fundurilor de pahare!

P.S. Maia Sandu si Natalia Morari vor incerca sa-l faca victima puterii si pe acesta, pentru ca ei obisnuiesc sa fara tam tam din tot kkatul. Dar, pentru a o lua cu adevarul inaintea lor, eu am publicat detaliile de mai sus.

Distribuie acest articol

2 comments

  1. Mai Serioja…cam slab Stai tu cu bautu…doi bratani tu si Tofilat…specialistii p..liii…nici picioarele nu te tin la betie!!!

  2. In tara asta fiecare al treilea spune ceva rau de guvernare, rezulta ca toti ar trebui sa fie urmariti si loviti cu ceva in cap ))) Deja e penibil sa cauti mereu Scenarii conspirationale.

Comments are closed.