EXCLUSIV. Natalia Morari încearcă să îndepărteze TV8 de Platon și de jaful secolului

Natalia Morari, noua administratoare nestatutară a postului de televiziune tv8, canal apărut după rebrandingul postului peledemist tv7, a luat astăzi o decizie care ar trebui să ”curețe” noul post de toate legăturile mafiote cu Veaceslav Platon și cu jaful de la Banca de Economii din Republica Moldova.

Astfel, pe siteul tv8.md a fost publicată știrea: /VIDEO EXCLUSIV/ Imaginile în care Platon propune bani și Bentley mascaților de la Pantera (vezi tv8.md). La știre a fost anexată și o descifrare a convorbirii înregistrate de camera unui colaborator al Detașamentului Pantera.

Prin știrea ”exclusivă”, plasată pe noul site al postului peledemist, acum afiliat inclusiv pas și ppda (culoarea fiind de fapt a platformei), Morari vrea să arate că este echidistanță și chiar vrea să-l „denunțe” pe Veaceslav Platon în fața opiniei publice. Însă șiretlicul nu i-a mers, pentru că a mirosit prea tare și a fost identificat rapid.

Menționez că, prin intermediul lui Veaceslav Platon, renumit și ca Raiderul nr.1 în spațiul CSI, firma administratoare a tv7, în prezent tv8, a beneficiat de peste 8 milioane de lei din contul jafului de la Banca de Economii. Banii încasați prin diferite scheme, exclusiv prin firmele lui Platon și Chiril Lucinschi, au fost utilizați pentru crearea și difuzarea unor emisiuni de propagandă, realizate în mare parte de Natalia Morari și Igor Boțan, doi măscărici care s-au ascuns în toată această perioadă sub extrasul de înregistrare a firmei  ”MEDIA SAPIENS” SRL, c/f: 1013600001750, adresa juridică fiind în mun. Chişinău, sec. Ciocana, str. Zadnipru P., 2/1, ap. 22.

În prezent, în vederea sustragerii postului și bunurilor tv7 din proprietatea Analiticmedia-Grup SA, care de fapt ar trebui să fie sechestrate în folosul Statului, jurnalista Natalia Morari a înregistrat o Asociație Obștească. Potrivit ei, foarte curând toate drepturile asupra postului vor trece de la ”Analiticmedia-Grup” SA, firma lui Chiril Lucinschi, la balanța Asociației ”Media Alternativă”, cod fiscal: 1017620001716, data înregistrării: 13 martie 2017, adresa juridică fiind într-un apartament de pe șos. Hâncești 32, ap.XX, or. Chișinău. Respectiv toate bunurile nu vor mai putea fi sechestrate, iar Statul urmează să fie prejudiciat în mod repetat.

Distribuie acest articol