Echipa de foc a lui Cristian Preda (EPP)

Eurodeputatul Cristian Preda a publicat pe Facebook o imagine cu echipa lui de foc din Moldova. Potrivit mesajului de pe facebook, PPE-ul din Parlamentul Uniunii Europene si-a pus sperantele in mascaricii finantati de Topa si din banii furati de Vlad Filat:


Cine sunt membrii echipei de foc?

Din dreapta la stanga:

1. Natalia Morari

Cine inca nu stie ca Natalia Morari este la Chisinau un fel de agent al serviciilor ruse? Acum ea are deschise deja si usile Parlamentului european, nu doar usile safeurilor de la BEM. Mai mult, ea a facut parte din echipa care a organizat protestul sangeros din 7 aprilie 2009. Potrivit sentintei de condamnare a lui Baghirov, care este publica pe net, Natalia Morari facea parte din echipa lui Mark Tcaciuk.

2. Andrei Nastase

Andriusa este finul lui Topa. El, insa, a negat aceasta informatie, asa cum negat si spalarea de bani prin conturile deschise pe numele propriei mame. Familia lui Nastase, de exemplu, traieste luxos in Germania, iar Andrei calareste la Chisinau un post Tv si un portal de stiri. Andrei Nastase mai este si partenerul politic al lui Igor Dodon.

3. Maia Sandu

Maia Sandu este duduia finantata din banii furati de Vlad Filat. Ea a facut parte din toate Guvernele din ’94 pana cand Șăfu a fost retinut. Mai mult, Maia Sandu a fost si consiliera Guvernelor comuniste, iar cu aportul ei, in 2016, Igor Dodon a devenit Presedinte al Republicii Moldova.

4. Ana Ursachi

Ana este cautata in Moldova pentru tentativa de omor si escrocherii. Mai trebuie ceva?

***

Despre restul nu cunosc prea multe. Probabil istoria despre râsurile din Moldova are rezervate si cateva pagini pentru ei.

Distribuie acest articol
One Comment