Dupa proiectele cu succes de la Orhei, Partidul “ȘOR” isi propune noi obiective politice

Conducerea Partidului “ȘOR” a demarat intalnirile fata in fata cu sustinatorii formatiunii, iar o astfel de sedinta a avut loc la Orhei, acolo unde liderul formatiunii le-a vorbit celor prezenti despre planurile de viitor, dar si despre atacurile concentrate asupra factorilor de conducere ai actorului politic extraparlamentar.

Pentru a nu pleca in zona discutiilor sterile si fara acoperire, asa cum fac multi alti politicieni, la sedinta respectiv Ilan Sor a amintit despre proiectele realizate cu succes la Orhei, care pot fi realizate foarte rapid si pe intreg teritoriul tarii.

La fel, s-a mentionat ca, asa cum au fost executate cu succes cele promise pentru Orhei, echipa Partidului “ȘOR” se poate angaja sa-si aplice toata staruinta si priceperea inclusiv in slujba tarii. Ori nimeni nu poate nega reformele si proiectele datorita carora orasul din apropierea capitalei a prins viata. De ce nu si tara sa prinda culoare?!

In sensul largirii obiectivelor statutare, tinand cont de toata conjunctura din tara, Ilan Sor a anuntat ca partidul si-a mai trasat un scop important, si anume eradicarea coruptiei de tara, in special de la nivelul cel mai de sus. In acest sens, pentru ca este experiementat, seful Partidului “SOR” s-a dat drept exemplu de luptator impotriva coruptilor. Astfel, denuntarea lui Vlad Filat a fost data ca un exemplu bun de urmat si de memorat, mai cu seama ca este un caz fara precedent in RM.

Potrivit lui Ilan Sor, care este in prezent si figurantul unei cercetari despre prabusirea sistemul bancar, coruptia la cel mai inalt nivel paralizeaza intreaga tara, iar din urma acestor actiuni au de suferit anume cetatenii acestei tari.

In acest context, analizand noul obiectiv al Partidului “SOR”, care este unul neglijat intentionat de mai multi ani, constat faptul ca numai aceasta formatiune are scopuri si rezultate concrete, pe cand alte partide arunca doar vorbe in vant si lozinci politice.

In speta, partidele conduse de Maia Sandu, Andrei Nastase si Renato Usatii sunt niste adunaturi care au la baza numai niste teorii politice, pe cand Partidul “SOR” se lauda cu fapte reale in mai multe domenii, inclusiv in domeniul eradicarii coruptiei.

In sfarist, pentru a incheia aceasta tema, remarc si faptul ca unii actori politici lupta cu morile de vant si distrag atentia oamenilor cu multe alte probleme inventate, pe cand Partidul “SOR” este pus pe construirea unei platforme politice reale si cu scopuri bine definite, inclusiv cu exemple concrete, precum si cu vointa deplina.

Distribuie acest articol