Domnica Manole a închis NIT-ul în 2013, dar azi e vedetă în “presa liberă” și a trecut Filtrul

In aprilie 2012, la putere fiind AIE, printr-o decizie absolut politica a fost retrasa licenta de emisie a postului comunist NIT.

Decizia CCA nr.42 din 05.04.2012 a fost contestata de catre postul comunist, dar Curtea de Apel Chisinau a considerat pretentia ca fiind neintemeiata, deci a mentinut anularea licentei NIT prin decizia din 11 februarie 2013.

Hohma este ca, judecatorul care a examinat anularea licentei si a decis inchiderea definitiva a postului NIT este insasi Domnica Manole, judecatoarea venerata azi in presa libera si independenta, tot ea fiind trecuta cu succes si prin filtrul #PAScuDA al ACUM.

Potrivit celor din dosar (vezi aici), motivul retragerii licentei NIT a fost sustinerea PCRM-lui in cadrul buletinului informativ Curier. Adica, NIT-ul facea atunci exact ce fac azi JurnalTV, tv8, NTV si celalate conglomerate TV.

Astfel, chiar daca se stie ca retragerea licentei NIT a fost una absolut politica, dar ceruta public si asteptata, astazi presa independenta o ridica la slavi pe cea care a atacat in 2013 o sursa media, o sursa care nu facea nimic altceva decat sa promoveze PCRM-ul.

Ce trebuie sa ne reamintim este ca Domnica Manole a actionat atunci strict la comanda politica si contrar tuturor principiilor favorabile presei!

In contextul decizie politice de atunci si a comandei pentru Domnica Manole, oare ce ar zice “presa libera” daca in zilele noastre un alt judecator ar emite vreo hotarare asemanatoare de retragere a licentelor Jtv sau tv8 din motivul promovarii binomului #PAScuDA si al “liderilor” Maia cu Andrei?! Oare judecatorul ar trece filtrul ACUM si ar ajunge in lista candidatilor pentru parlamentare?! 🙂

Distribuie acest articol