DOC pentru Țîrdea: Greceanîi a luat 46 mln. lei de la BEM și este în Raportul Kroll

În contextul declarațiilor socialiștilor, precum că familia Greceanîi nu este în Raportul Kroll, ieri Renato Usatîi a publicat contractul de credit dintre BEM și ”Alsvit Vin” SRL.

Image may contain: text
Image may contain: text
Image may contain: text

Pentru a demonstra că Alsvit-Vin SRL este a familiei Greceanîi, liderul PN a publicat și chestionarul de la Energbank, un fel de profil al companiei în cadrul băncii.

No photo description available.

Vedeți, da?! Unul din beneficiarii reali ai companiei Alsvit-Vin SRL este Alexei Greceanîi, soțul tovarășei Zinaida Petrovna Greceanîi de la Briceni.

O altă beneficiară a companiei este Mîndrila Alla, domiciliată în Chișinău.

Pentru a se ascunde de ochii lumii și de responsabilitatea politică, familia Greceanîi a ”ieșit” din afacere, iar acum tot capitalul este pe seama unicului fondator: Mîndrilă Alla.

Vedeți, până și publicitatea PSRM plătită pe Google apare acolo unde familia Greceanîi are interese.

Compania apare și în Raportul Kroll:

În prezent Alsvit-Vin SRL se află în proces de insolvabilitate (Dosar nr.48-2i-1366-26032018), iar în privința organelor de răspundere a fost intentat și un dosar de răspundere subsidiară, dosar nr.48-2i-1367-26032018. Ambele dosare sunt examinate la Judecătoria Strășeni, judecător dna Talmaci Iana.

Potrivit art.138 din Legea insolvabilității nr.149/2012, în vigoare din 13.03.2013, asociații SRL ”Alsvit-Vin” pot fi obligați să acopere datoriile companiei, care în 2017 se ridicatu la 59,3 mln. lei.

Deci socialiștii să nu umble cu fofîrlica și să nu o facă pe neznaiu. Inclusiv Țîrdea ar trebui să lase fumatul de la balconul partidului și să nu-și mai rupă cămașa de pe el, pentru că nu are dreptate și se rupe în fund în zadar.

Distribuie acest articol